Sivut

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Zoolandia päivä

Päivä Zoolandiassa perheen kanssa - perinteiseen tapaan, tienoolla kun asutaan...

Zoolandia on eläintarha-ulkoilmapeuhupaikka ja vaikka mitä, valtava alue, jossa aikaisemmin oli enemmänkin eläimiä norsuista lähtien, mutta on nykyään kutistunut lähinnä pienempien lasten telmimispaikaksi. Muutamia eläimiäkin vielä on, mutta ei niin paljon, että siitä huvista kannattaa maksaa 19,50 € sisäänpääsy (alle 3-v ilmaiseksi). Emilialla on Dream In Color blogissaan ihana postaus kuvineen - myös eläimistä - heidän päivästään samaisessa paikassa, käykäähän kiinnostuneet lukemassa sekin tästä.

Kuva Googlesta

Olemme vierailleet puistossa useamman kerran ja aina siellä vierähtää pidempi tovi, niin tälläkin kertaa, jolloin kokoonpanossa oli Mieskin mukana vapaapäivältään.

Hassut peilit viihdyttivät
Tekemistä riittää, sisäänpääsyllä on valtaosa aktiviteeteistä ilmaisia ja meidän vekaroiden ikäisille, 3 ja 4 vuotiaille touhut olivat juuri sopivia.

Zoolandia kauppaleikki
Sisätilojen harmittavankin pienellä käytöllä on mm ihana kyläkauppaleikki valtavine valikoimineen ja kassakoneineen - meidän lasten suosikkeja

Zoolandia kiipeilytelineet

Sisätiloissa on myös HopLop tyylisiä kiipeilytelineitä, sokkeloita, palloammuntaa, pallomeriä ym. Niissä lapset olisivat tänäänkin viihtyneet kauemmin, mutta tylsät vanhemmat pakottivat ulos helteiseen kesäpäivään...

Zoolandia eläinmaailmaa

Kuten sanottua, eläimiä ei paikassa nimestään huolimatta ollut kovinkaan monta, hevoset, puput ja emut, sekä alpakat viihdyttivät perheen pienimpiä kuitenkin tarpeeksi kaiken muun tohinan keskellä. Sieltä olisi löytynyt myös erilaisia hirvieläimiä, villisikoja, papukaijoja ja lampaita, mutta ne jätimme tällä kertaa välistä. Pomppulinnoja, kolme huvipuistolaitetta perheen pienimmille, trampoliineja, polkuautoja, mönkijöitä, soutelua, keinumista, liukumäkiä ja vaikka mitä muuta - onhan siellä tekemistä ilman eläimiäkin.

Uimassa
Eilisen kaltaisena hellepäivänä suosikki oli tietenkin kaksi kahluuallasta leluineen! Vesi oli hurjan kylmää, mutta se ei menoa haitannut.

Harmittaa Zoolandian nuhjuinen ulkonäkö, paikkojen on annettu hieman repsahtaa ja se saa pääsymaksun tuntumaan melko kovalta, vaikka tekemistä riittäkin ja hauskaa on.

Zoolandia buffet
Ruuasta plussaa siinä mielessä, että seisova pöytä on niin tuiki tavallisen perheen makuun suunniteltu, että sieltä varmasti suurin osa nirsoilevista kullannupuista ja vanhemmista löytää syötävää kun ei hae tavallista kotiruokaa ihmeempää. 12,50 € aikuisilta maksava buffet tarjosi peruselementtejä alkusalaateissa ja lämpiminä makaronilaatikkoa, jauhelihapihvejä, nakkeja, keitinperunoita, ranskalaisia ja lämpimiä vihanneksia. Ja hyvin upposi, rahansa väärti, jälkiruuaksi vielä valinnaisesti kahvi tai jäätelö samaan hintaan.

Huippu hauska päivä, hienoa olla koko perheen kanssa liikenteessä ja lapsillakin oli hyvä päivä. Aina se ei ole niin taattua, kiukuttelemista, itkukohtauksia, jököpäisyyttä, syömättömyyttä ja muuta mukavaa kun on näiden kahden kanssa kohtalaisen usein tarjolla.

Äiti hölmöileeEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...