Sivut

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Shoppailua ensimmäisen työpäivän kunniaksi

Ensimmäinen työpäivä - kellon ympäri luonnollisesti - ohi ja sen jälkeen ehti juosta vielä kaupan kautta shoppailemaan pari uutta paitaa töiden aloituksen kunniaksi.

Aamulla nimittäin oli tuskallinen eimullaoomitäänpäällelaitettavaa -hetki, joka ei millään meinannut päättyä. Tuloksena nyt on pakko laittaa vaan joku paita tai myöhästyn -asu, joka päällä oli koko päivän epämukava olo. Tiedätte sen fiiliksen, kun joka puolelta kinnaa tai roikkuu ja loppupäivästä olo on jo uskomattoman tuskainen. No, joka tapauksessa, kotosalla odotti jo perhe malttamattomana, joten aikaa ei ollut suuremmin kierrellä ja siksi nappasin kolme paitaa H&M:ltä mukaani sen suuremmin kokeilematta tarkoituksena palauttaa ei sopivat.

Hassua, en ole ostanut paljon uusia vaatteita tähän kaventuneeseen kroppaani, enkä oikein vielä tiedä mikä malli sopii ja mikä koko - en ole halunnut hankkia tähän väliin kovasti vaatekaappiin uutta, jos kuitenkin projekti elämäntapamuutos tuottaa tulosta ja pääsen tavoitteisiini.

Siksi olikin mukava yllätys mahduttaa päälle s-koon vaatteita ja niin, että on oikeasti hankala päättää palauttaakko jonkun vaatteen vai pitääkkö kaikki, näyttivät nimittäin ihan mukavilta vai mitä mieltä olette?


Valkoisena ja vähän pidempänä

Helmiäisharmaa, hieman kiiltoa

Tumma luumu

Pitää miettiä, eipä nämä juuri paljon maksaneetkan, vaikka sitten pitäisi kaikki. Menevät talvella hyvin pitkän mustan jakun kanssa, se kun on pääasiallinen työasu kuitenkin.

Oli tosi mukava työpäivä ja kiva nähdä työkavereita, huomenna olisi sitten lasten jo kovasti odottama syksyn ensimmäinen tarhapäivä. Huomaa, että koko perhe on jo valmis jättämään kesälomailut taakseen (malliesimerkki siitä, että minusta ei kotiäitiä saa); kesän alussa uhkailuna lapsille toimi "jos nyt et ole kiltisti vien sinut tarhaan" ja nyt loppukesästä " jos nyt et ole kiltisti et pääse tarhaan"....

8 kommenttia:

 1. Nuo sopii sulle kaikki! En tiedä miten sulla rusketus pysyy, mutta eka on ainakin tuon väriselle iholle ihan nappi! Henkilökohtainen suosikkini on harmaa, mutta luumukin on nätti! Älä palauta mitään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - juu en palauttanut, en raskinut kun kerrankin löytyi ;)

   Ja laitoin heti tänään valkoisen päälle!

   Poista
 2. Mullakin suosikki on toi harmaa, mutta kaikki ovat sellaisia, että ei kannata palauttaa!

  Mä kavennuin myös keväällä aika paljon. Syynä oli se, että lopetin tosiaan laihduttamisen. :) No, oli sekin tavallaan syynä, mutta se kulminoitui jotenkin ajatukseen, että haluan liikkua enemmän ja olla syömättä p*skaa (ruma sana!). Halusin syödä hyviä juttuja, sellaisia jotka maistuu hyvältä ja tekee hyvää. Ja yksi suuri kaventumisen syy oli toki se, että treenasin puolimaratonille aikamoisen ahkerasti. Juoksu kuihduttaa.

  Mutta siis, kun palasin 1,5 vuoden tauon jälkeen, oli kyllä mentävä shoppailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, harmaa oli minunkin suosikkini!

   Loistava taktiikka ja kuulostaa kestävältä ratkaisulta - maratonikin vielä :O

   Wau, olen ylpeä susta!

   Poista
 3. Kaikki kolme paitaa ovat kauniita, etenkin tuo harmaa!
  Se on aina mukavaa ostaa uusia vaatteita silloin kun vaatekoko on pienentynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, shoppailu on kivaa, mutta jotenkin sitä on itse siirtynyt niin äitimodeen, että ostaa mielummin lapsille...

   Mukava hankkia välillä jotain itsellekin, vaikka sitten ihan hooetämmää vaan ;)

   Poista
 4. Peukku harmaalle ja valkoiselle =)
  wb

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, juuri näin itsekin ajattelin, vaikka säästin luumun vielä talvipäiviin! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...