Sivut

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Töihin paluuta odottaen - ja kirppistellen

Kyllä, pidän työstäni ja odotan jo innolla huomista työpäivää. Loma on ollut huippukiva ja olen oikeasti päässyt rentoutumaan ja saanut akkuja ladatuksi, sekä nauttinut ajasta lasten ja Miehen kanssa, mutta aikansa kutakin. Kolme viikkoa lomaa olisi riittänyt hyvin, pitää miettiä tarkkaan ensi kesän lomia ja niiden pilkkomista niin että se on järkevää.

Tänään laitoin puhelimeeni sähköpostin takaisin päälle ja lueskelin postia - vastailinkin sitä mukaa kun sitä piipitti tulemaan ja aloin jo suunnittelemaan loppuviikon duuneja. Kuukaudenvaihde on meillä aina valtava ruljanssi, joten jo lomani laittaessani tähän kohtaan, tiesin ettei paluusta tule ihan niitä kevyimpiä kun hyppään suoraan mukaan. Toisaalta, ei sitä kukaan muukaan osaa tehdä, sijaisenikaan, joten eipä juuri ollut vaihtoehtoja.

Hyvillä mielin silti huomenna takaisin, kerran viikossa vastuualueeni asiat pintapuolisesti tsekattuani läpi loman näyttää siltä, että mitään valtavia murheita ei ole tiedossa ja homma on hanskassa, paremmassakin, jota alun alkaen epäilin.

Kotosalla toinen vesisadepäivä meni vähän nopeammin kuin eilinen, Mies yllätti töistä tullessaan ja innostui ehdotuksestani lähteä pikaiselle kirppiskierrokselle, joten pääsin lempipuuhaani! Miehelle tyypilliseen tapaan kierroksesta tosiaan tuli pikainen - minun makuuni ainakin, itse viihtyisin kääntelemässä pinoja tunti tolkulla, mutta hyviä löytöjä saatiin kuitenkin.

Ensimmäinen kohteemme, pettämätön Pikku Siili, Turun ehdottomasti paras lastenkirppis oli antoisa ja sieltä löysimme muutaman ihanan jutun perusvaatteiden lisäksi.


Tämä Pojalle tarharepuksi ostettu suloinen Domo -reppu vei vallan sydämeni ja Pojan myös! Tuo hahmo on meillä Suomessa tuntemattomampi, kotimaassaan Japanin televisiokanavan maskotti vuodelta 1998 on jo ilmiö ja myös muualla Euroopassa omine manga sarjakuvineen, YouTube pätkineen ja kotisivuineen (jos kiinnostaa, löydät ne täältä). Repun hinta, 9 euroa oli mielestäni todella kohtuullinen, enemmänkin olisi voinut pulittaa!

Pidin myös todella paljon tästä Mayoralin tunikasta, joka oli valtavan pehmeä sisältä. Hieman iso se oli Tytölle, mutta tunika saakin olla. 8 euron hinta ei ollut paha, etenkin kun se oli uutta vastaavassa kunnossa. Talvea odotellessa...

Seuraava paikkamme oli perinteinen - se isoin Turussa - naapurissa sijaitseva Kirppis Center, jossa jaksaa pyöriä vain määräänsä verran, etenkin kahden ylivilkkaan taaperon kanssa. Pikaisellakin kierroksella löysin kivat työkengät 7 eurolla, joihin olin tosi tyytyväinen. Kauniin malliset ja hyvin tuntuiset jalassa.


Ehdimme vielä käydä omilla kulmillammekin, Lietoon keväällä avatussa Liedon Kirppiksessä, jossa kangerrellaan vielä avauksen kanssa - asiakaskuntaa etsien. Meilläkin oli siellä pöytä heti avauksesta muutaman viikon, mutta aika nihkeästi kävi kauppa. Itse olen sieltä kuitenkin löytänyt joka kerta valtavan edullisesti lapsille tavaraa ja vaatetta. Nytkin oli monessa pöydässä -50% ja sieltä kaivoin Pojalle hienot valkoiset lenkkarit, itselleni toisetkin avokkaat, Tytölle ulkohousut ja nämä valtavan suloiset, retrot nahkahansikkaat pojalle, yhteensä 4,50!


Antoisa kierros siis ja lystiä kuten aina!

2 kommenttia:

 1. Kivoja kirppislöytöjä! Mä myös viihtyisin kirppiksellä aina vaikka kuinka kauan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Niinpä, aikaa saa kulla kulumaan ja se on lähes suoraan verrannollinen rahan menoon, siitä varmaan miehen nihkeyskin ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...