Sivut

torstai 18. heinäkuuta 2013

Meidän perhe


Mies Tyttö Poika Äiti Pupu ja Kalat

Siinä me ollaan - meidän perhe -  Pojan taiteilemana.

Mies, mussukka, muruni. Ensi vuonna 40 täyttävä ikinuori, musiikin ja leffojen suurkuluttaja ja keittiömestari työkseen.

Tyttö, prinsessani, rakkaani. Syksyllä 4 vuotta täyttävä uskomattoman omapäinen ja fiksu kullanmuruni, joka haluaa tulla isona keijuksi ja mennä naimisiin prinssin kanssa.

Poika, ihanaiseni, rakkaani. Loppusyksystä 5 vuotta täyttävä Vili Vilkas jolla riittää energiaa ja vauhtia koko kylälle, lempipuuhana piirtäminen ja palapelit.

Pupu, vuoden vanha leijonaharjan ja luppakorvan risteytys, joka ei paljon sylistä välitä ja osaa näyttää mielipiteensä tömistelemällä tarmokkaasti omassa talossaan jos häntä häiritään.

Sekä kalat. Aika monta niitä, erilaisia - Miehen heiniä...

Meidän talokin on piirretty, 120 neliöinen rivitalon pääty Liedon keskustan tuntumassa maisemilla, jota en kaupunkilaisena iki päivänä olisi voinut kuvitella ihailevani vessan ikkunoista.

Se vessamaisema


Asunto on ihana, uusi, valoisa ja toimiva, maisemat hienot, mutta vielä reilun kahden vuoden jälkeenkin vaatii totuttelua Turkulaiselta - henkeen ja vereen - asua  12 kilometrin päässä kotikaupungistaan. Siellä käymme myös töissä Miehen kanssa päivittäin, joten  muutto takaisin Turkuun on hyvinkin todennäköistä jossain vaiheessa.

Ja minä tietenkin, 37 vuotta ensi vuonna täyttävä äiti, vaimo, ystävä ja  ravintolatoimenpäällikkö. Rakastan kirjoja ja elokuvia, kirppistelyä lasten kanssa, fiilistelyä Miehen kanssa ja kahvittelua ystävien kanssa. Festareita ja ruokahifistelyä, hyvää punaviiniä ja italialaista ruokaa. Siinä samalla puurran ammattissa, jossa olen viihtynyt ikäni ja opiskelen saadakseni buustia uralleni kun siihen on jossain välissä tilaisuus.

Tässä me ollaan, meidän perhe.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...