Sivut

lauantai 20. heinäkuuta 2013

HopLop

Sadepäivän pelastus kesälläkin, talven henkireikä lumileikkejä inhoavalle äidille ja ei, tämä ei ole "blogiyhteistyötä" vaan oma vilpitön mielipiteeni. Kolmesta neljään tuntiin kiivasta juoksua, liukumista, pallon heittelyä, pallomereilyä, trampoliinilla pomppimista, pelejä, välillä kohtuuhintaista ruokailua ja taas jatkamaan.

Mainettaan parempi, toki hintava, mutta ainakin täällä Turun tienoolla, Kaarinan Piispanristillä toimiva HopLop on sekä itselleni, että perheelleni yksi mieluisimmista paikoista. Sinne siis jälleen tänään seurana mieluinen ystävä ja hänen - sopivasti lähes omieni ikäiset - Tyttönsä ja Poikansa.

Poika kiipeilee

Sisäänpääsy on suolainen, aikuisilta ja alle 1-vuotiailta ilmainen, mutta jo 1-2 vuotiailta 8,50 € ja yli 3- vuotiailta 13,00 €. Toisaalta aiempi aikarajoitus on poistettu ja tuolla hinnalla saa viettää puistossa vaikka koko päivän (omien eväiden syönti kielletty). Scandic Hotels tekee HopLopin kanssa yhteistyötä tarjoten sekä hotellipaketteja lippuineen, että alennusta pelkistä lipuista ja kanta-asiakaskortilla kahvilaostoista - jos teillä sattuu sellainen kortti löytymään.

Viime vuoden lopulla sosiaalisessa mediassa  ja valtamediassa otettiin hampaisiin puistoissa tarjolla oleva ruoka- ja kahvilavalikoima ja mielestäni aivan aiheellisestikin.  HopLop vastasi huutoon ja ensimmäisten selitysten jälkeen otti lusikan kauniiseen käteen ja uudisti tarjontaansa laajamittaisen asiakaskyselyn perusteella. Mielestäni uudistus oli onnistunut ja ystävän huomaama ranskanperunoiden katoaminen mainoskuvista hieno yksityiskohta.

Tarjolla oli toki niitä tavallisia, lihapullia, nakkeja ja nugetteja, sekä hampurilaisia ja ranskalaisia, mutta myös pastaa, salattia ja lisukkeena muusia sekä kasviksia. Eihän siellä luonnollisesti päästä orgaaninenlähiruokakasvisgourmet linjalle, mutta maltillisesti hinnoitellut, nopeasti valmistuvat ruuat joka tapauksessa.

Olimme heti aamulla kymmeneltä liikenteessä ja hyvä niin, pääsimme suuremman ruuhkan alta pois siinä kahden maissa - silloin alkoi olla jo niin vilinää, ettei omia pienempiä lapsia malttanut jättää ihan yksikseen pyörimään isompien jalkoihin. Oma ohjelmanumeronsa oli lasten pois saaminen, mutta ei siitä sen enempää. Joka ainoa omapäisen, huvitteluhaluisen taaperoikäisen vanhempi tai hyvän mielikuvituksen omaava lukija osaa arvata kuinka helppoa on saada vekarat lähtemään kotiin huippuhauskasta paikasta...

Meillä oli mukava päivä hyvässä seurassa ja naatit lapset - mikä sen parempaa!

2 kommenttia:

 1. Kiitos kun kävit kommentoimassa blogissani. Täten tulin siis vastavierailulle - ja saman tien minä myös lukijaksi asti :)

  Tätä postausta Turun Hoplopista oli mukavaa lukea. Reissuja tuonne tulee varmasti meidänkin tehtyä sitten kun meidän neiti hieman vielä kasvaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, tervetuloa mukaan :)

   HopLop on lysti paikka, suosittelen kyllä ja mukavasti saa aikaa & energiaa pienillä kulumaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...