Sivut

tiistai 20. elokuuta 2013

Reipasta menoa

Alkuviikko on aloitettu rauhallisesti niin töiden, kuin vapaa-ajan merkeissäkin, mitä nyt lihakset huutavat hoosiannaa maanantain kahvakuulailun ja tämän päivän aamulenkin jälkeen. Ruokailutkin ovat sujuneet suunnitellusti ja terveellisesti, tosin ruoka on yhä liian suolaista ja makeanhimo on melkoinen.


Yksi lempiannoksistani, kevyesti paistettua kylmäsavulohta ja kurkkutomaattisalsaa

Töissä on ollut tyyntä ennen myrskyä - mentaliteettia, kun syksy ja talvikausi vasta alkaa ja monet asiat ovat käynnistymässä, mutta eivät vielä vauhdissa.  Huomenna olisi tarkoitus lähteä keväällä palkinnoksi hyvästä työstä ansaittuun virkistysiltaan muun johtoryhmän kanssa. Luvassa on illallista ja teatteria, Linnateatterin Peep Show, joka toivottavasti on parepi kuin edellinen saman teatterin näytelmä, jota olimme katsomassa. Aamupäivän töiden jälkeen ennen teatteria ohjelmassa on liikuntaosuus työpaikan kuntosalilla (jestas mikä määrä tavaraa pitää olla mukana; työvaatteet, treenivaatteet, suihkuvermeet, meikit ja ilta asuste!) ja teatterin jälkeen nopsaan nukkumaan, aamulla 6:35 pitäisi olla virkeänä junassa kohti Helsinkiä.

Olen saanut kunnian edustaa aluettani East & West organisaatiossani uuden järjestelmän "ambassador :ina" ja superuserina auttaen muita alueen esimiehiä syyskuussa tehtävässä käyttöönotossa. Torstai ja perjantai menee käyttäjäkoulutuksessa ja odotan sitä kyllä innolla - ensimmäisten e-learning sessioiden mukaan järjestelmä on tervetullut lisä esimiesten työkalupakkiin ja selvä apu johtamiseen. Kaiken lisäksi näen rakasta ystävääni torstai illalla ja pääsen toivottavasti nauttimaan pääkaupunkiseudun  kattavasta ravintolatarjonnasta siinä sivussa. Jep, ja ne liikunnat pitäisi ehtiä hoitaa nekin hotellin kuntosalin juoksumatolla...

Lauantaina on aamusta Body Pumpin jälkeen odotettu meno lasten kanssa Liedossa järjestettävään Perhepäivä maatilalla - tapahtumaan. Luvassa mm traktorisafaria, poniratsastusta, polkutraktoriformuloita ja mikä hienointa, ihka oikeita kotielämiä lasten ihasteltavaksi- ai miten niin kaupunkilaiset!

Sunnuntaina lähdetään katsomaan Turun Messuja, suomen suurimmaksi yleisömessutapahtumaksi mainostettua hurlumheitä ja illaksi pitäisi vielä riittää virtaa ekaan potkunyrkkeilytuntiin.(Olen aivan koukussa näihin fitness sitaatteihin...)


Tosi mukava viikko tulossa, olen aivan innoissani! Valtavan ihanaa loppuviikkoa teille myös :)

2 kommenttia:

 1. Sulla onkin tulossa paljon mukavaa ohjelmaa, ei voi kuin ihailla sun reipasta asennetta!
  Herkullisen näköistä lohta ja salaattia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aikataulutuksesta ja Miehen joustoista on tässä vielä paremmin kyse ;) Mutta mä oon aina iloinen, kun on menoa ja hommaa - masokistin vikaa...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...