Sivut

perjantai 23. elokuuta 2013

Ikävä

Jännä huomata, miten jo kaksi päivää ja yön yli kestänyt työmatka saa aikaan niin valtavan ikävän lapsia kohtaan.

En ole koskaan kuitenkaan kokenut olevani hyvä äiti - kategoriaa, vaikka lapsiani suunnattomasti rakastankin. Jep, nyt saa aloittaa kivittämisen - en pitänyt kummankaan lapsen kanssa äitiyslomaa edes sitä 9 kk ja "omaa aikaa" parisuhteelle olemme järjestäneet niin Thaimaan matkan, kuin leffailtojen, illallisten, kaverikyläilyjen kuin festareidenkin merkeissä ilman lapsia.

Silti, päivän ihanimpia hetkiä eilen ei ollut mielenkiintoinen työkoulutus, erittäin onnistunut illallinen Salutorgeti:ssa eikä edes parhaan ystävän näkeminen pitkästä aikaa ja Taiteiden Yössä kierteleminen hänen kanssaan kuulumisia vaihtaen. Suloisin hetki oli kuulla illalla puhelimessa unisen Tytön ja Pojan äänen  sanovan puhelimeen "äiti mä rakastan suo" "äiti tuu pian kotiin".


2 kommenttia:

 1. Ei se tee kenestäkään sen huonompaa tai parempaa äitiä vaikka järjestäsi itselleen omaa aikaa tai nauttisi olemista ilman lapsia yhtä paljon kuin lapsien kanssa olemisestakkin.

  Ei myöskään äitiysloma pituus tee kenestäkääm yhtään sen huonompaa tai parempaa :)

  Jokainen tekee valintansa omaan elämäänsä sopiviksi. Mun mielestä on viisautta tehdä niin mieluummin kuin tehdä jotain vain sen takia, että niin kuuluisi tehdä.

  Sekavastippa yritän selvittää mielipidettäni mutta ehkä saat pointin napattua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maya!

   Kaikenlaiseen on törmännyt, näitä ennakkoasenteita kun on vieläkin monella. Mukava kuitenkin huomata, että ollaan myös samalla linjalla - koko perhe voi hyvin kun ei eletä pelkästään jonkun perheenjäsenen ehdoilla, on se sitten äiti tai lapset.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...