Sivut

torstai 15. elokuuta 2013

Muisteluja matkan varrelta - osa III - Häät

Elämän ihanin päivä. Niin monet sanovat häistään ja ihana se olikin. Meni vain todella nopeasti ohi!

Kaikki se järjestely ja suunnittelu, valmistautuminen ja rahallinen panostus - 7 tuntia ei ollut kuin näyttää...


Minua jännitti ja nauratti ja vaikka mitä, kaikkea samaan aikaan. Itse vihkiminen suoritettiin maistraatissa kaason ja bestmanin todistaessa, kirkkohäiden suurellinen sisääntulo ja marssi jäivät väliin johtuen omasta elämänkatsomuksestani, johon uskonto ei kuulu.


Sormuksia emme valinneet kauan, kuten emme muitakaan häihimme liittyviä yksityiskohtia. Halusimme valkokultaa ja löysimme etsimämme ensimmäisestä kaupasta vajaan kymmenen minuutin katselun jälkeen!


Juhlapaikkana meillä oli Liedon Vanhalinna, upea historiallinen miljöö, johon ihastuimme kummatkin. Vieraita oli lähes 100 henkeä ja tiloina vanha Kartanoravintola.

Löysin hääpukuni Irlannista juhannusreisullamme - ei mikään helppo homma, mutta hyvän ompelijan toimesta pukuun ommeltiin alas asti selässä oleva nyöritys, jolla varmistettiin mahani mahtuminen pukuun vielä tuolloin raskausviikoilla 27+4.


Meillä taisi mennä toisinpäin, kuin monella muulla parilla, Miehelle tehtiin "hääkampaus", itse selvisin leikkauksella ja värillä.

Muutoin itse juhlissa olikin ne perinteiset elementit, ajelu koristellulla hääautolla, häätanssi (Metallican Nothing Else Matters akustisena kitaraversiona veljeni soittamana), paaaljon ruokaa ja juomaa (ravintolaväkeä kun oli suurin osa vieraista), leikkejä, kimpun heittoa ja varsin onnistunut hääyö kauniissa boutique hotellissa,  Park Hotellissa ja heidän morsiussviitissään. Huomenlahjaksi sain Mieheltäni Kalevala Korun Helinä korvakorut, jotkä näkyvät yhä korvissani useimmissa kuvissa.

Tänään sitten vietämme viidettä hääpäiväämme, menemme syömään, elokuviin ja vietämme hyvin ansaittua laatuaikaa kahdestaan... Siitä varmasti postausta ainakin ruokakuvien merkeissä!

4 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen hääpäivä, mukavaa iltaa teille! :)
    Tuo Park -hotelli on kyllä todella kaunis paikka. Itse en tosin ole siellä koskaan yöpynyt, mutta aamupalalla on siellä tullut pari kertaa käytyä..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...