Sivut

lauantai 10. elokuuta 2013

Kirppislauantai

Tänään päätettiin lähteä lasten kanssa kiertämään muutama kirpputori ja katsastamaan jos löydettäisiin Pojalle talvihaalaria ja Tytölle välikausipukua. Ajatus oli myös käydä kurkkaamassa pari uutta kirpputoria Turun tienoolla, Kirpputorit Turku -Facebook sivut antavat aika kivoja inspiraatioita.


Lasten kanssa kiertäminen ei ole se optimaalinen vaihtoehto, lähtö kuitenkin oli reipas kun Poika kävi ihan itse laittamassa tukan, kuten on nähnyt äitin laittavan
Ensimmäinen kohde oli Kaarinan Krossissa sijaitseva uudehko lastenkirppis Seesam. Kiva paikka, jossa olen ollut kerran aikaisemminkin ja ihaillut tilavia, valoisia hyllyjä ja kauniita vaatteita.Pidän Seesamissa hyvistä autopaikoista, tilavista käytävistä ja valoisuudesta. Kivaa on myös palvelupuoli, jonne tuodaan vaatteet tilimyyntiin ja jossa ne on järjestetty koon mukaan helposti löydettäviksi, kauppamaiseen tyyliin.


Löysin seesamista Tytölle mm valloittavan liilan myssyn eurolla, pari perus T-paitaa, sekä pojalle kovasti hakemiani farkkuja.


Seesam on kivasti sisustettu ja siellä on paljon myös merkkivaatetta, mutta aika paljon vauvanvaatetta ja hintataso on kirppikseksi hintavaa - kuten lähes aina lastenvaatteisiin erikoistuneilla kirppiksillä.


Seuraavana osoitteena oli kovasti kehuttu Turun ydinkeskustan Ihana Kirppis, joka oli minulle uusi tuttavuus. Paikan ulkonäkö vanhassa, rapistuneessa puutalossa Kaskenmäen laella ei antanut osviittaa siitä, mitä sisällä odotti.


Ihana Kirppis oli juurikin nimensä veroinen, kaunis, tunnelmallinen siisti kirpputori, joka puitteissa vaatimatonkin H&M toppi näytti luksukselta.


Kirppiksellä oli suuret tilat, joista oli eroteltu erillisiä tunnelmallisia ideatiloja, vaatteita oli ripustettu esille tankoihin, hyllyihin, kaappeihin ja vaikka mihin.


Tarjolla oli myös herkullisen näköisiä pullia ja tuoretta kahvia, sekä todella kaunis terassitila, jossa nauttia kahvilan antimista.


Lastenvaatteita sieltä löytyi hyvin vähän ja itse en päässyt perehtymään ihan niin tarkkaan vaatteisiin, kun olisin halunnut, joten käteen ei tarttunut sieltä mitään. Ehdottomasti sinne silti uudestaan - ilman lapsia seuraavan kerran tosin...


Pakollinen käynti oli jälleen Turun paras lastentavarakirppis Pikku Siili Manhattanin ostoskeskuksessa ihan Turun liepeillä. Täältä löytyy aina jotain kivaa ostettavaa ja hintataso on maltillinen, kun vaan löytää oikeat myyjät.


Valikoimaa on aivan valtavasti ja aika usein löytää vielä -50% pöydistäkin hyvää tavaraa. Toki täälläkin laitetaan uskomattomia hintoja kierrätyksen kannalta, katsoin suloisia Me&I tunikoita (15-20€), Pomp de Lux paitoja Pojalle (12 €) ja Polarn O. Pyretin paitoja (18€) kummallekin, mutta koska ei kyseessä ollut paikoin edes hyvässä kunnossa olevaa käytettyä tavaraa, saati uuden veroista, hylkäsin ne hetimiten. Löysin kuitenkin taas ihanuuksia, mm syvän ruskean Zaran mekon Tytölle, sekä aivan liian ison, mutta ohittamattoman suloisen minymo:n mekon tulevaisuuteen. Mukaan tarttui myös pehmeää velour housua, tunikaa, t-paitaa ja hupparia tarhavaatteiksi.


Pikku Siilin ehdoton valttikortti ja syy miksi lähden sieltä aina niin isot ostokset mukanani on paikan mainio leikkipaikka, jonne ainakin omat lapseni uskaltaa mainiosti jättää shoppailun ajaksi. Välillä kipaisen katsomassa heitä, mutta hyvin pysyvät lastenleffojen, liukumäkien, leikkiautojen, pelien yms parissa.


Seuraavaksi suuntasimme viereiseen Kirppis Center:iin, jossa piti tankata välillä jäätelöä ennen kierrosta valtaisassa hallissa.


Käymme täälläkin jonkin verran, mutta paikan koko saa aina jokseenkin tainnoksiin. Aina silloin tällöin löytyy kuitenkin tosi kivoja juttuja, vaikka joukossa on ylilyöntejäkin. Olenko se vain minä, vai onko teistä Polarn O, Pyretin kauhtunut, nyppyyntynyt tunika kallis 10€ pyynnillä??

Tässä päivän mieluisimpia löytöjä


Tähän minymo:n mekkoon rakastuin, 7€


Pojalle farkut, nämä ne suloisemmat kauhtuneet ja reilut, kiva hiekan värinen t-paita ja harmaa huppari yht. 6 €Zaran ruskea samettimekko oli herttainen ja menee syksyllä, sekä talvella, 6 €


Tytön lempparia, Hello Kitty T-paita 1,50 € ja hauskat polvisukat 0,70 € (paketissa, jossa 8 kpl)


Tämä Nextin sievä farkkumekko oli harvinainen löytö Kirppis Centeristä, 3 €

Kaiken kaikkiaan valtavan kiva päivä, vaikka suunnittelemani Linkki Kirppis ja Mimmin Kirppis jäivätkin väliin eikä niitä pukujakaan löydetty. Tuo saavutus oli silti jo lapsilta hieno ja nyt leipomaan iltapalaksi lupaamaani kuningatarpiirakkaa!


1 kommentti:

  1. Kiitos tästä postauksesta ja tuosta FB-linkistä myös
    :)
    Me kierrellään myös paljon kirppareita Turun alueella, mutta en oo kyllä tiennyt tuon Seesam ja Ihana kirppiksen olemassaolosta! Täytyy ehdottomasti joskus käydä :)

    Kivoja löytöjä olit tehnyt!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...