Sivut

perjantai 30. elokuuta 2013

Kirppistelyä ja hamelöytöjä

Vapaapäivän kunniaksi taas pikaisesti kirppistelemässä, tällä kertaa pari uutta tuttavuutta jälleen. Ensiksi Kaarinan Ykköstien Kirpputorille, aivan Kaarinan keskustaan. En ole kovinkaan paljon tuosta kuullut, joten todella avoimin mielin matkassa. Paikka oli iso ja kahdessa kerroksessa, vaikkakin toisessa kerroksessa ei ollut paljoakaan nähtävää muutamaan 90-luvun kuntolaitteen lisäksi. Runsaasti hyllypaikkoja oli, suurin osa täynnä, mutta silmämääräisesti melko "vanhan kansan" tavaraa. Toki lastenvaatteitakin löytyi. Ihan ok paikka ja tulee varmasti käytyksi uudelleenkin. Miellyttävä rouva myymässä.


Kävimme viemässä Miehen töihin ja poikkasimme samalla jotenkin aina unholaan jääneeseen Kirppiskeskus Hassiseen, jonka olen mieltänyt enemmänkin huonekalupaikaksi. Kun meillä kuitenkin aikaa oli ja kyseisen paikan ohi ajamme vähintään 10 kertaa viikossa ajattelin, että se ansaitsee ainakin vilkaisun. Mukavasti oli sielläkin tavaraa, vaikkakin aika paljon tyhjiä looseja. Viikkovuokra on varmaan yksi Turun alueen edullisimmista, 15,- viikko. Kiva paikka ja uskon meidän sinnekin menevän uudestaan. Tuuristahan se useimmiten on kiinni, tällä kertaa meitä onnisti ja osuimme myyntipaikalle, jossa oli juuri Tytön kokoa, varsin maltillisesti hinnoiteltuja mekkoja ja tunikoita!


Kuten Nikka kirjoitti juuri tänään blogissaan, meilläkin ostot ovat nykyään keskittyneet aika vahvasti Tytön vaatteisiin ja erityisesti hameisiin tai kivoihin tarhavaatteisiin, joita ei juuri uutena meille osteta. Tällä kierroksella käteen tarttui ihanuuksia tuolla saralla jälleen, Pojalle ei löytynyt ikävä kyllä mitään.

Tämän sievän Kinderitin mekon sain -50% Kaarinasta ja hinnaksi tuli peräti 5,- kun kunto oli aivan uudenveroinen.Tämä samettinen mekko oli kaunis tämäkin talven kyläilyihin, 2,-Minimayoralia Kaarinasta, 3,- oli mielestäni sopiva hinta tästä herttaisesta, marjapuuron värisestä mekosta, jota voi pitää arjessakin


Tätä Name It mekkoa mietin hetken, mutta ajattelin kokeilla miten se tytölle istuisi, nuo taskut etenkin ihastuttivat ja hinta 2,- ei ollut paha


Kivoja tarhavaatteitakin löytyi, suloinen velourkissatunika Lindexiltä 1,-


Ja Tytön rakastamaa Bamsea 2,-


Ja vielä tämäkin, vaikka väri oli kyllä luonnossa kauniimman ruskea, myös 2,-


Kyllä nyt kelpaa taas, lisäksi löydettiin Pojalle hauska merirosvolaiva, joka todennäköisesti pysyy leikeissä lempileluna jonkin aikaakin.

6 kommenttia:

 1. Sullahan oli TODELLA hyviä löytöjä! Mä en käsitä, miten mä en meinaa löytää mitään. Mulla on tosiaan yksi ystävä, joka löytää kirppiksiltä vaikka mitä. Tykkäänkin käydä hänen kanssaan kirppiksellä, kun ei etsitä samoja vaatteita (eri-ikäiset lapset) ja hän löytää mullekin. Ottaa sieltä hyllystä esiin sellaisia, jotka jotenkin vaan on jäänyt multa näkemättä. Mystistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yksi taitaa olla mun sinnikyys, aivan ihanan Nextin puolihameenkin löysin turun suurimmasta kirppiksestä, yli 300 myyntipöytää ja yhden paikan alimman hyllyn (umpinaisesta) laatikosta pinon alimpana - 1 euro. =) Aikaa siihen kyllä saa kulumaan ja kaikki kirppikset, jossa on lasten leikkipaikka rulettavat!

   Poista
 2. Ihania vaatteita, kyllä kelpaa juhlia noissa vaatteissa =)
  Ja juhlistaa myös arkea, mekot ovat aliarvostettuja...

  By the way, kyllä täällä messissä ollaan taas sun kanssa, nyt on hyvä starttiviikko alla.
  Sä oot vaan niin huikean kaunis ja pieni jo nyt, että tunnen itseni jotenkin paksuksi sun rinnalla tsemppaamaan. Mut mallia susta otan.
  Mutta tavoite on se kymppi ja mielellään jo vuoden loppuun mennessä...

  Mä ammennan sun blogista iloista mieltä melkein päivittäin, tää on hieno ja ihania kuvia.....lisää tätä....

  Ihanaa syyskuuta sulle !

  wb

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, kiitos WB rakas ♥ ja pöh sinä mitään paksu ole, ihan just olet samoissa kiloissa pidempänä ja sellaisilla säärillä varustettuna, että kuka tahansa kalpenee ;)

   Mutta yhdessä mennään sitä kymppiä ja samalla aikataululla, vuodenvaihteessa kilistellään ainakin virtuaaliset kuohuvat tavoitteeseen pääsyn kunniaksi!

   Poista
 3. Aivan ihania löytöjä! Tytöillehän noita ihanuuksia löytyy, ovat vielä hyväkuntoisiakin, kun ei ole montaa kertaa ehditty käyttää joka mekkoa. ;) Joskus kun sattuu sopiva pöytä kohdalle, löytää paljonkin. Joskus täytyy lähteä tyhjin käsin. Niitä löytäjä alkaa tehdä, kun käy vaan säännöllisesti katsomassa.

  En itsekään ennen löytänyt kirppiksiltä mitään, mutta nyt kun olen neljä vuotta kolunnut niiltä lastenvaatteita, olen oppinut itsellenikin löytämään kaikenlaista. Ei tarvii enää uutena ostaa juuri muuta kuin urheiluvaatteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, mitä enemmän jaksaa käydä ja penkoa, sitä paremmin löytää. :) Ja sama minullakin, nyt kun koko ei ole niin iso, löytää tosiaan itsellekin aina silloin tällöin ja se ilahduttaa kyllä erityisesti!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...