Sivut

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Sunnuntai - viikkosuunnittelun aika

Tämä on taas se päivä viikosta, jolloin otetaan kalenterit käteen ja aletaan miettimään miehen kanssa viikon menoja. Tämä on tätä ruuhkavuosien aikataulutusta ja logistiikkaa parhaimmillaan, josta bloggasin lomien jälkeen täällä. Otetaan nyt vaikka tämä viikko, miltä se näyttää?

Maanantai
-  Lapset tarhaan klo 8
-  Heitän autolla Miehen töihin 12 km päähän Turun keskustaan
-  Menen ylemmän AMK:n  opintoihin nimenhuutoon klo 9 (ennakkotehtävä ensi yönä)
-  Takaisin Lietoon Pojan tarhaan klo 10:30 keskusteluun psykologin ja puheterapeutin kanssa
-  Takaisin opiskelemaan Turkuun klo 12
-  Hakemaan Mies töistä klo 16 ja lapset tarhasta klo 16:30
-  Takaisin Turkuun, lapset isoisälleen, Mies sählytreeneihin ja itse kämppämme ensimmäiseen näyttöön
-  Lapset ja Mies matkaan ja kotiin, urheilua?

Tiistai
-  Kouluun klo 9
-  Töihin koulupäivän jälkeen valmistelemaan viikkoa
-  Kotiin toivottavasti klo 20 mennessä
-  Joko pääsisi treenaamaan?

Keskiviikko ja torstai
-  Anivarhain päivän palavereja valmistelemaan
-  Johtoryhmäpalaveria ja osastopalaveria
-  Opiskelijan ohjausta erikoisammattitutkinnon suorittamisessa
-  Ensimmäiset työhaastattelut uuteen rekrytointiin
-  Tähän sovittu personal trainin tapaaminen pakko peruuttaa
-  Opinnäytetyön aloittamista kollegan kera
-  Säädylliset noin 8-9 tunnin työpäivät ja treenaamaan illalla

Perjantai
-  Koko päivä Lahdessa alueemme manager meetingissä 
-  Lähtö ennen klo 7, tulo klo 21 paikkeilla 
-  Ei toivoakaan urheilla

Lauantai
-  Aamulla treenaamaan
-  Lapset hoitoon 
-  Ystävän syntymäpäiväristeily upealla Viking Gracella!

Sunnuntai
-  Laivalla toivottavasti ei pahassa krapulassa
-  Lasten haku
-  Kotona klo 21, töitä; ennusteet, viikkokirje ja asiakaspalauteportaalin tarkistus
-  Seuraavan viikon aikataulutus
-  Saisikohan jotain treeniä aikaiseksi?

Näin meillä, miten teillä?

Ruokamessuilla tänään Tytön idoli!
                                   

8 kommenttia:

 1. Aika tutulta ruuhkavuosielämältä kuulostaa;) Itselläni omat opiskelut eivät vaadi läsnäoloa, vaan ne hommat tehdään yön pimeinä tunteina, toisaalta minulla arkipivät työaika pyhitetty vain työlle, eli silloin ei mitään ylimääräisiä kuskauksia yms. Illat meillä sitten taas hirveää kuskaushärdelliä, logistiikkaa tarvitaan, että saadaan kolmen lapsen harrastukset sujumaan (viikossa kuskauskertoja yhteensä 10..) Oma treenaaminen jäänyt lähinnä kaupassa juoksemiseksi:)
  Meillä logistiikka pitää konkretisoida fyysiseen kalenteriin, jossa kaikkien menot näkyvillä, muuten joku jää jonnekin yöksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, pikkuisen luennoitsijamme naurahteli, kun katsoi tehtävän palautusaikaa 02.43... Vitsi, teillä tuota harrastuskuskaamista on ihan tarpeeksi :O - eipä ihme, ettei aikaa paljon itselle jää. Tsemppiä sinne ruuhkavuosiin!

   Poista
 2. Jotenkin lohdullista huomata, että jonkun muunkin elämä on yhtä juoksemista. Nim. Tänään lähtö 6.50 ja kotona 20.10, jos vaan VR suo. Huomennakin menee seitsemään vähintään ja loppuviikkokin on yhtä säätämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juoksemista joo, mutta ei kovin liikunnallista ikävä kyllä... Koskahan tästä säätämisestä pääsee eroon?

   Poista
 3. Mulla taitaa olla aika kevyt viikko
  - ma töitä n. 07-1615, 1655 lapset autoon ja jäähallin kautta pilatekseen ja tunnin päästä sama takaisin, saunan lämmitys, ringettepaperihommia, lapsivakuutushommia (tytär sairasti viime viikon)
  - ti työaika kutakuinkin sama (koko ajan palavereja!), mutta 1545 pohjallisten sovitus, 18 lähtien rahastonhoitajien koulutus (sauvakävelenkö sieltä kotiin?)
  - ke kuten maanantai töiden ja jäähallilogistiikan osalta, jäähalilta starttaus 1930, kotiin tytärtä ja kamppeita jättämään ja suoraan lentopalloilemaan (vuoro alkaa 2000)
  - to vain töitä, havaihduin jo eilen siihen, että ei ole mitään ylimääräisiä buukkauksia!
  - pe duunireissu Hkiin seminaareileen, toiveena paluujunassa juoda "yksi" kaverin kanssa, mutta hikisen kiire tulee klo 1800 alkavaan lentopalloiluun, jonne olisi "yhden" takia hyvä saada kyytikin;tyttärelle päällekkäisbuukkaus piilarisovitukseen iltapäivällä, mutta aikoi mennä yksin ja isänsä käy sitten noutamassa ja maksamassa piilarit
  - la tyttären jumppa, oma kuntosali, mahdollinen suunnistus, hengailua
  - su tyttären luistelukoulu, toisen tyttären peli (kotipeli tällä kertaa) ja oma lentopallovuoro

  On muuten poikkeuksellisen väljä viikko! :P

  Ja tervetuloa Lahteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ja jossain välissä tyttären lääketäydennykset (apteekki auki kuuteen) ja "jossain välissä" pitää olla ma tai ti todennäköisesti! :O

   Poista
  2. Rauhallistapa tosiaan ;) Lepäile nyt sitten, kun ei kerran tuon enempää ole puuhaa!

   Poista
 4. Meillä on omasta mielestäni arki yleensä aika rauhallista. Ja tuohon sinun ohjelmaan verrattuna onkin varmasti. Jotenkin tulee aina silti järjestettyä kaikenlaista menoa eikä ehdi tarpeeksi rauhoittua.

  Tällä viikolla (joka ei ole ihan tavallinen):
  - Maanantai koulutuksessa, lähtö bussilla 8.40, takaisin 19.15. Hetki leikkiä tytön kanssa ennen iltapuuhia.
  - Tiistai koulutuksessa klo 7.40-16.40. Illalla pikaisesti kaupassa ja tytön hoitopaikassa hakemassa unohtunut lappu neuvolaa varten. Tytön synttäripäivä, jota juhlistettiin vain tekemällä pienet leivokset kääretortusta, juhlat pidetään vasta viikonloppuna.
  - Ke tytön neuvola klo 8, sieltä vartin myöhässä töihin (pyysin opiskelijoita tulemaan poikkeuksellisesti klo 9.30, mutta olin itse paikalla vasta 9.45...), iltapäivällä kolmen päivän sähköpostien ja rästitöiden purku, hoitopaikan pihassa 16.05 toteamassa, että mies on jo hakenut lapsen... Lihakeitto kattilaan, heti ruoan jälkeen tytön temppujumppa.
  - To aamulla ehdin jopa joogata, ekaa kertaa tällä viikolla, töissä klo 8.45-15.55, viisi minuuttia myöhässä hakemassa tyttöä (kuten melkein aina), kotona pikaisesti syömässä eilistä ruokaa, sitten Confettiin ostamaan synttärikoristeita tytön juhliin, illalla oma jumppa.
  - Pe töissä omassa toimipisteessä 8.45-13.30, sieltä toiseen toimipisteeseen palaveriin klo 15.30 asti, tyttö hoidosta, kauppaan ostamaan leivontatarvikkeita tytön synttäreille, koko ilta leipomista, yksi kummi käy jo synttäreillä ja toinen tulee yöksi.
  - La aamulla synttäreiden valmistelua (toivottavasti mies siivoaa kodin perjantaina!), juhliin kolme lapsivierasta klo 14, illaksi kolme kummia klo 18, mies ehdotti, että tehtäis ruoka, en ole vielä päättänyt, uskallanko (yksi kummi on kokki) /jaksanko/ehdinkö.
  - Su hoitokaverit (2 veljestä) synttäreille klo 13, illalla klo 18 oma jumppa. Siinä sivussa seurustelua yökylässä olevan siskon kanssa.

  Takaraivossa koko ajan ajatus, että blogiakin pitäisi päivittää, en ole tällä viikolla vielä ehtinyt. Tarkoitus tehdä tänään...

  Olen oppinut vuosien varrella ottamaan rennommin. Nykyään teen töitä noin 7h päivässä (olen joustavalla osa-aikaisella sopimuksella), käyn jumpassa pari kertaa viikossa ja tytöllä jumppa kerran viikossa. Teen töitä kotona erittäin harvoin, jos koskaan (yleensä kuljetan opiskelijoiden kokeita tai kirjoitelmia työkassissa pari päivää edestakaisin, kunnes korjaan ne sittenkin töissä). Ennen lapsen syntymää, opettajan urani ekat vuodet tein pitempää päivää ja lisäksi kotona töitä, nyt olen huomannut, että vähemmälläkin pärjää. :) Silti en ehdi mielestäni tarpeeksi mitään, en olla lapsen kanssa, en suunnitella töitä, en liikkua, en lukea aikakauslehtiä (joita tulee nyt puolivahingossa tilattuna neljä erilaista), enkä varsinkaan kirjoja. Karsia voisi varmaan sosiaalisesta mediasta, mutta näitä blogejakin tekisi mieli lukea vähän enemmän...

  Ei tämä elämä taida sittenkään kovin rauhallista olla (vaikka esim. noita harrastusmenoja ei tosiaankaan ole paljon moniin muihin verrattuna), mutta totta puhuen menen useimmiten suht ajoissa nukkumaan (23 on tavoite) ja ehdin joka päivä lökötellä sohvalla tytön kanssa vähintään iltasadun aikaan ja hänen nukkumaanmentyä miehen kanssa. Jatkuva keskeneräisyyden ja riittämättömyyden tunne on läsnä, mutta en anna sen stressata. Tekeminen ei maailmasta lopu, vaikka kuinka suorittaisi! Tiedän, että ensi viikosta tulee töissä kiireinen, mutta jotenkin niistä hommista aina selviää, en jaksa ottaa niistä vielä tällä viikolla paineita. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...