Sivut

maanantai 28. lokakuuta 2013

Lokakuun viimeistä viedään


Lokakuun viimeinen viikko menossa ja hässäkkää taas luvassa - ihan vaan vastapainoksi viime viikon rauhalliselle menolle! 

Huomenna harvinainen arkivapaa ja sen kunniaksi lasten kanssa Helsinkiin tervehtimään pitkästä aikaa rakasta ystävää ja hänen pikkuista tyttöään. Hieman kyllä hirvittää, jos aamulla on vielä tämä paljon kohkattu syysmyrsky päällänsä. Toisaalta ei ole mikään kiire, eikä aikataulu, joten ajellaan vaan rauhallisesti ja pysähdytään matkalla kaikkiin mukaviin taukopaikkoihin niin matka menee oikein mukavasti!

Sitä ennen tytöllä on aamulla 4-vuotis neuvola, hauska nähdä mitä siellä sanotaan meidän äärettömän fiksuksi kuvittelemastamme prinsessasta. Pitkä hän ainakin on!

Keskiviikkona on töissä tuttuun tapaan hässäkkää torstaina tulevan ison asiakkaan tilaisuuden järjestämisessä ja neljän jälkeen alkaa kauppakorkeasta ottamani esimiestyö ja vuorovaikutustaidot -opintojakson ensimmäiset luennot. Todella mielenkiintoisilta vaikuttavat ja siellä meneekin muutama tunti joka keskiviikko ilta tästä joulukuulle saakka, tentit päälle.

Torstaina johdan orkesteria kokousisäntäni kanssa syksyn suurimmassa asiakastapahtumassa, jonne otin ihan tarkoituksella kovaan paikkaan kaksi viimeistä ehdokasta rekrytointiprojektistani antamaan työnäyttöä  - siitä tulee varmasti mielenkiintoista...

Perjantaina aamu alkaa inhokkitapaamisella hammaslääkärin kanssa ja siitä pitkään päivään kuukauden vaihdetta tekemään ja lauantaina jatkamaan aamupäiväksi.

Lauantain kruunaa jo aikaa sitten sovittu brunssi vanhan ystävän kanssa, jonka seurassa pääsen rupattelemaan pitkästä aikaa moneen vuoteen! Luulen, että aika ei tule pitkäksi kyllä siinä kohtaa ja niiden herkkujen parissa.

Sunnuntaina on lapsille pyhitetty päivä, jolloin kehitetään heille mukavinta touhua, olisipa hieno sää, niin pääsisi vaikka ulos touhuamaan pitkästä aikaa.

Johonkin väliin pitäisi ehtiä laittamaan liikunnat taas, tänään tulin juuri kahvakuulailemasta, vaikka nenä vuotaakin jälleen uhkaavasti. Jospa huomenna vielä stadin keikan jälkeen? 

Ja tosiaan, kouluhommat painavat päälle, ihan mielenkiintoinen työ tällä hetkellä meneillään, kehitysprojekti liittyen yrityksen yhteiskuntavastuun kantamiseen ja siihen liittyen olen järjestämässä verenluovutustilaisuutta työpaikallamme. Pitäisi vaan kirjoittaa taustaa ja projektikuvausta, sekä lähettää kutsua medialle ja asiakkaille. 

Tälläistä täällä kuun viimeiselle viikolle ja marraskuun alkuun, mitäs teillä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...