Sivut

tiistai 22. lokakuuta 2013

Blingoa

Ei, se ei ollut kirjoitusvirhe - vaikka itsekin luin kahteen kertaan ensimmäisen kerran kutsun saatuani mihin Bingo iltaan minut on oikein kutsuttu! Valistuneet vaatebongarit toki tietävät tämän Ruotsalaisen vaatemerkin, joka rantautui Suomeen viime vuoden puolella ja muistuttaa kovasti Me&I mallistoa.

Ihan vaan kiireen takia en ehtinyt googlailla merkkiä etukäteen laisinkaan vaan päätin tulla paikan päälle ihan avoimin mielin, eli tänään kävi tie suoraan töistä Blingo vaatekutsuille. Lapset pääsivät mukaan, sillä kutsut pidettiin ystävän luona, joiden jälkikasvu on Tytön ja Pojan mielestä huippuhienoa. Bonuksena paikan päälle ilmestyi ystävä, jota en ole nähnyt pitkään aikaan ja oli tosi mukava vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa.

No niihin vaatteisiin. Blingo tarjoaa ekologisesti tuotettuja, hyvälaatuisia perusvaatteita lapsille ja naisille, pari paitaa löytyy myös miehille. Esittelijä, joka oli vielä työssään melko uusi, esitteli meille malliston melko tiivistetysti, sekä kertoi hieman merkistä. Enemmänkin olisi voinut kuunnella, etenkin superlatiivit vaatteista olisivat varmasti antaneet eri vaikutelman malliston vaatimattomimmista kappaleista. Lisäksi mallikappaleiden silitys ja siistinä pito on melko tärkeää...

Esillä oli muutamia vaatteita eri väreissä ja koossa talven malleja, osa myös syksyn mallistoa, joista löytyi alennettuja hintoja. Täytyy sanoa, että ihan isoimpia hurmion huudahduksia mallistot eivät herättäneet, mutta muutamia kivoja vaatteita löytyi kyllä. Mitäs pidätte näistä?

Päädyin ostamaan nuo sarjan kaksi ensimmäistä, kuvaa paremman näköisen  tunikan Tytölle mallia Cindy Tunic Zebra ja Pojalle Blondie Sweatshirt Zebra - meidän ihka ensimmäiset samaa kuosia olevat vaatteet sisaruksille ♥

Hupaisaa huomata, että kun itse kaventuu ja laihtuu, ei millään malttaisi laittaa päällensä enää väljää vaatetta, joten Blingon aikuisten mallisto ei siinä mielessä herättänyt kiinnostusta. Hetken harkitsin mielettömän mukavan näköisiä velour housuja, mutta en sitten raaskinut kuitenkaan ostaa kotikäyttöön ihan tätä hintaluokkaa, vaikka eivät varmasti kalliimmasta päästä olekaan.Kaventumisesta puheen ollen, johan tuli herkutelluksi taas samalla - huomasi että päivän ruoka ei ollut riittävä ja mieli olisi tehnyt syödä pöytä tyhjäksi. Maltoin sentään maistella ainoastaan;


Todella herkullista kinkkupiirasta ja karjalanpiirakkaa voilla


Mausteista kuivakakkua ja taatelikakkua


Upeaa suklaakakkua! Liioittelua? Ei toki...


Lapsetkin viihtyivät, kiitos emännälle vielä kerran!


4 kommenttia:

 1. Blingo on mulle ihan vieras merkki, en ole siis koskaan ollut kutsuilla, enkä muutenkaan tunne. Yksi ystävä on ollut kutsuilla ja sitä myötä tuli itsekin googleteltua joku vuosi, että miltä vaatteet näyttää. Ihan ok perusvaatetta taisi olla, mutta kuten sanoitkin, ei mitään hurmiota.

  Oih, ekat samisteluvaatteet! :) Meillä on se vielä kokematta. Paitsi ulkovaatteissa nyt on ollut esim. molemmilla Popin kuorivaatteet, mutta ei se ole sama juttu. Nuo teidän samisteluvaatteet näyttää kyllä kivoilta! Samoin tykkäsin noista alarivin molempien reunojen housuista. Silmät ehkä kiinnittyy niihin koska pojalla on housutarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, odotetaan jo innolla postia, meilläkään ei tosiaan ole vielä mitään samaa ollut aiemmin ;) Housut olivat tosiaan kivat myös ja hauskan malliset...

   Poista
 2. Kiitos vieraille! Harmi tosiaan, että äideille suunnatut mallistot ovat niin kaapumaisia. Ja perunanvärisiä. :-)
  PS. Tämä on myös testi, että onnistunko kommentoinnissa. Joskus aiemmin yritin toista juttuasi kommentoida, mutta kirjautumisessa tuli häikkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testi onnistunut! ;)

   Perunan väristä tosiaan, hauskanen nimi ruskea(hko)sta :D

   No mutta, ei välttämättä aikuisille juuri mitään tosiaan, vaikka se K:n jakku näytti kyllä kivan malliselta, mutta noista Zebroista pidin tosi paljon.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...