Sivut

perjantai 18. lokakuuta 2013

Hyviä asioita tapahtuu

Kiireen ja ruuhkan, huonon omantunnon ja rahanmenon lisäksi mukaviakin juttuja on tapahtunut tällä viikolla.

Listataanpa.

Upean kauniit syyskelit saavat väkisinkin hyvälle mielelle! Kuulaat aamut, kauniit värit ja syksyn tuoksu - lähestyvä talvikaan ei masenna kuuman ja aurinkoisen kesän sekä pitkän kauniin syksyn jälkeen.

Sain varsin hyviltä kuulostavat vuokralaiset asuntooni - aiemmasta suuresta tuskastani huolimatta. Ei mikään helppo homma saada uusia, luotettavia ja maksukykyisiä vuokralaisia heti edellisten lähtiessä, kun asuntoon on tulossa putkiremontti... Hetken jo näytti huonolta, mutta loppujen lopuksi oikein miellyttävän oloiset opiskelijapojat ihastuivat asuntoon ja heidän kanssaan kirjoitetaan sopimukset viikonloppuna. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Kaikesta kiireestä huolimatta sain nipistetyksi vähän aikaa liikunnoille ja pitkittynyt sairaus oli vain hidaste, ei pysäytys alkaneelle liikuntainnolle. Kokeilin uutta ryhmäliikuntatuntia, RVP - reisi-vatsa-peppu, jossa harjoitettiin sekä aerobista-, että lihaskuntoa. Kiva tunti, vaikka hukassa liikkeiden kanssa olinkin. Tänään aamulla sain ennen töitä itseni työpaikan salille pitkästä aikaa. Vaativaa hommaa, kun herätys on tuolloin klo 05 tienoolla... Itsensä voittamista tämäkin!

Iloisia uutisia vaa'alta, jossa oli vihdoin muutosta ja uusia kilolukuja tänään. Vielä olisi matkaa tavoitteisiin, mutta taas reilusti lähempänä.

Joulun ensimmäiset merkit näkyvät jo! Olen jouluihminen, henkeen ja vereen vaikka täysin ateistisista lähtökohdista. Maukkaat klementiinit, ensimmäiset glögit, tänään kauppoihin ilmestyneet suklaakonvehtivuoret ja kauden uutuuskoristeet ja killuttimet - niillä kausi lähtee käyntiin!

Myös erään muun asian tiimoilta hieno viikko ja perhosia lentelee vatsassa, sitä en ikävä kyllä voi jakaa blogissani tässä kohtaa, mutta jaan kyllä fanfaarien kera, jos aihetta jossain vaiheessa on...


                               


Yhtä upeaa viikonloppua kaikille teille toivottaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...