Sivut

tiistai 8. lokakuuta 2013

Elävien kirjoissa ollaan taas

Jippiaiee, täällä ollaan terveitä! Tänään treenaamaan siis ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon, Les Millsin uusi BodyPump oli ohjelmassa ja vitsi että tuntui hyvälle. Jännä miten tässä ajassa oli jo tuntuma mennyt ja piti aika alusta alkaa painojen ja tekniikan kanssa. Jostain oudosta syystä en saanut myöskään kunnolla hikeä ja sykkeitä nousemaan, olisinko sitten alitajuntaisesti ottanut ensimmäisen kerran rauhallisesti ja pidätellyt. Eipä silti, kyllä sitä suihkuvalmis ja tärisevä silti oli, kun kotiin pääsi.

Nyt olisi tarkoitus taas jatkaa projektia ja toteuttaa treenisuunnitelmaa sovitusti. Toivottavasti kelejä vielä riittää ja pääsisi kokeilemaan kirppikseltä löytämiä kävelysauvojakin ulos, ettei ihan sisäliikunnoiksi menisi. Tosin eihän se sitä säätä katso ja nyt on kunnon ulkoilupukukin - kirppislöytöjä sekin.

Kävin tänään mainiossa Kuudes Aisti -kaupassa, jossa en ole aiemmin jostain syystä vieraillut. Olin aivan hämmästynyt sen uskomattomasta valikoimasta mielenkiintoisia tuotteita, mm kuivattujen ties minkä tuotteiden ja raakasuklaan osalta. Ostin matkaan niitä personal trainerin suosittelemia kaakaonibsejä, onko ne teille tuttuja? Mulla on taas kerran kehittymässä vahva sokeririippuvaisuus, jota koetan korvata...

Tämän viikon voisi koittaa olla extra tarkasti ruokien suhteen, lauantain laivareissulla kun tulee takuulla nautituksi kaloreita ihan liiankin kanssa. Hyvällä omallatunnolla myös!
                          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...