Sivut

torstai 3. lokakuuta 2013

Kotia

Olemme tehneet kirppikseltä muitakin löytöjä, kuin vaatteita ja leluja - pari päivää sitten viimeksi. Kodissamme on ollut rappusten vieressä yksi kuollut kulma, johon emme ole keksineet tähän asti mitään järkevää. Siinä oli aikoja sitten hankkimani ikivanha suutarinpöytä, jota käytin sinkkukodissani tietokonepöytänä, nyt siitä oli saanut paikan lasten harvoin leikkimä nukkekoti.

Maanantain kirppiskierroksella koko perheen kanssa satuimme löytämään Hassisen Kirpputorilta kaksi täydellisesti olohuoneen mahonkikalusteisiin sopivaa tornia, jotka nappasimme välittömästi. Hinta oli vaivaiset 70€ kpl ja kotiin kuljetus samana päivänä 20€ lisää - hyvä kauppa mielestämme!

Kotosalla koetimme saada torneja vaikka mihin suunnittelemiimme paikkoihin tv:n vieressä, mutta tuolta kuolleesta kulmasta löysivät lopulta paikan johon sopivat hienosti. Ja täyttyivät osalla naurettavan runsasta DVD kokoelmaamme, tilaa oli kahteen riviin ja vielä laatikoihin alla.
                

Tilasta tuli ihan erinäköinen ja ne leffatkin saivat paikkansa jostain muusta kun vaatekaapin perältä...

              

Loppuun vielä kuva ystävältä saadusta kauniista lasikulhosta ja siihen tekemästäni peruskynttiläviritelmästä. Ihan vaan siksi, että on älyttömän ihanaa kun alkaa taas kynttiläkausi!

Tunnelmallista lokakuuta lukijoilleni!

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...