Sivut

lauantai 5. lokakuuta 2013

Ruokamessuilla

Vihdoin se alkaa olla paketissa, tämän vuoden yksi isoimmista markkinointi ponnistuksistamme, osastomme Turun Ruokamessuilla ja ensi viikolla on aika katsoa miten sadat ja jopa tuhannet kontaktoinnit onnistuivat. Ensitunnelmat ainakin ovat loistavat! Oletteko jo käyneet? Huomenna vielä ehtii.


Keittiömestarimme taidonnäytteitä kahvilastamme

Olen vielä toipilas, joten osastollamme asiakaspalvelussa en rohjennut viettää aikaa, mutta kävin sekä perjantaina, että lauantaina starttaamassa päivän, sunnuntaina olen menossa purkamaan messuosastoa. Lapsetkin on tarkoitus ottaa mukaan, siellä kun on melkoisen mukavan näköinen leikkipaikka leikkitäteineen, sekä mm piparinkoristelua ja Myyrän vierailua ohjelmassa.

Tässä meidän osastoamme

Itsekin ehdin kiertelemään messuilla jonkin verran, sekä tietysti myös Kirjamessujen puolella samassa yhteydessä. Turun Ruokamessut eivät ole lähellekään saman laajuiset, kuin Helsingissä vastaavat, puhumattakaan ammattilaispäivistä, mutta ihan kivoja standyjä oli kuitenkin tutkittavana.


Taivaallisen hyviä suklaalla kuorrutettuja hedelmiä! Mutta hei, mikä pettymys kun ostin kookoksen palan ja siinä oli kuori jäljellä, miten sitä oli oikein tarkoitus syödä???


Italialaisten herkullisia tarjoamuksia, mietin, mutta en langennut tällä kertaa


Sen sijaan pala upeaa, voimakasta Gorgonzolaa oli pakko ostaa


Ranskalaisten boulangerie levitti taivaallisia tuoksuja koko messuhalliin


Tähän lankesin, Fazerin käsintehtyjä konvehteja lähti mukaan


Viisi suussa sulavaa, ihanaa maistiaista ja esimakua tulevasta koetuksen ajasta, joulunajan konvehtitaivaasta


Kaupan päälle uutuus maistiainen, oli muuten todella hyvä, onko jo teille tuttu?


Oi jos olisin saanut nämä taivaallisen kauniit ja vähintään yhtä ihanan makuiset CupCaket ehjinä kotiin... Pakko kuitenkin laittaa kuva näinkin kärsineenä, sillä ikinä elämässäni en ole syönyt yhtä hyvän makuisia lajinsa edustajia, puhumattakaan kauneudesta. Nyt ymmärrän sen suuren kohkaamisen CupCakesta - en vain ole koskaan saanut maistaa yhtä hyviä, joten en ole aiemmin osannut tuotetta nostaa yhtä korkealle arvostuksessani, nytpä tiedän.

Tytölle tietysti vaaleanpunainen, mansikka-valkosuklaa, Poika valitsi minttu-tummasuklaan ja äidille jäi sitten tuo kevyistä kevyin kinuskiunelma... Olette joku ehkä kuulleetkin näistä Pink Vanillan luomuksista Uudessakaupungissa, käykäähän kurkkaamassa blogia täältä. Koskahan sitä olisi asiaa Uuteenkaupunkiin?
Kirjamessujen puolelta kävin ostamassa pakolliset Jalavan superedulliset Fantasia uutuudet, tällä kertaa kaksi kokonaista sarjaa Forgotten Realmsia - ai kun löytäisi aikaa jostain lukea kanssa. Aihe jota en ole kerta kaikkiaan ehtinyt vielä sivuta blogissani, olen kirjatoukka ja ahmin kirjoja 100 sivun tuntivauhdilla hyvinkin kaikkiruokaisesti, mutta fantasia on lähinnä sydäntäni. Nyt olen vain luvannut itselleni lukea ensin tarpeelliset koulukirjat ennen viihdettä. Ei hyviä kirjoja siis lähimpään vuoteen luvassa, huoh.


Melkein meinasi unohtua. Kirjamessujen usein unohduksiin jäävällä lasten puolella oli Mukelomestan osasto, jossa oli 70% alennuksella poistuvia Kinderit -juhlavaatteita, sekä reiluilla alennuksilla Reiman, Travallen ja Tintun tuotteita. Tämä ihana, aika perinteinen juhlamekko oli pakko ostaa Tytölle, niin edullisesti kun sai. Samaan pakettiin lähtii niin ikään Kinderitin kaunis pitkähihainen kauluspusero, jollaista olen etsinyt mekkojen alle, yhteensä 23€ joten hyvä ostos mielestäni.

1 kommentti:

  1. Uu mitä herkkuja, nam! Just tänään näin kaupassa tuon Fazerin suklaa-uutuuden ja ajattelin, että joskus pitää maistaa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...