Sivut

tiistai 17. syyskuuta 2013

Voihan flunssa ja vähän muutakin

Niinpä tietenkin. Juuri kun on saanut hienon rytmin treeneihin ja huomenna tärkeä palaveri, johan pukkaa sellainen räkätauti ettei tosikaan. Zumbat jäi välistä ja nyt on sitruunalla maustettua vihreää teetä, villasukat, Duactit, Panadolit ja kaikki muu asiaan kuuluva kehissä. Itsensä olisi saatava nopsaan kuntoon, aikaa ei riittäisi millään sairastamiseen - eikä malttia.

Eilen katsoin telkkarista pitkästä aikaa leffaa,  Kate Reddy jne... joka oli musertavista arvioistaan ja todella paperisesta käsikirjoituksestaan huolimatta ihan ok, liippasi läheltä tätäkin uraohjusta. Harmitti vaan nuo siirappiset, päälleliimatut äiti-lapsi hetket ja kammottava kliseisyys, muutoin jopa naurahtelin pariin otteeseen kiireisen uraa tekevän äidin perinteisiä ongelmia yhdistää vaativa työ ja perhe elämä.

Siitä puheen ollen, tällä viikolla on taas monen moista luvassa, huomenna päivä menee organisaation pääkonttorista tulevan "ison kihon" kanssa yrittäen vakuuttaa häntä haluamastani suunnasta ravintoloissani. Sitä varten uurastin tänään koko päivän erinäköisten käppyröiden ja selvitysten kanssa, muutenkin päivä oli taas niin hektinen, ettei ehtinyt syömään kuin sen kohtuullisen hyvän aamupalan ja pari ateriankorvike patukkaa. Päivän kalorit huitelivat kotiin tullessa alle 800, mikä ei ole todellakaan iltaa ajatellen se paras vaihtoehto.

Torstaina olisi luvassa alan messut mukavine maistiaisineen anniskelualueen puolella, mutta jos flunssa vielä kiusaa, en taida turhaan edes koettaa maistaa uutuusviinejä. Harmi juttu, nämä ovat aina mielenkiintoisia tilaisuuksia.

Perjantaina olisi kovasti jo kaipaamani kampaaja aamulla, päivällä laatuaikaa perheen kanssa (olemme Miehen kanssa kummatkin vapaalla) ja illalla järjestämäni kesän päättäjäiset organisaationi Turun alueen työntekijöille. Olen luvannut rennon saunaillan mölkyn ja grillattavan parissa, mutta ohjelma ja tarjottavat ovat vielä viimeistelemättä. Onhan tässä vielä aikaa...

Lauantaina keskitytään siivoamiseen, sillä sunnuntaina kotiimme tulee ihania ystäviä, joista osaa näen moneen vuoteen pitkästä aikaa. Aiheena on järjestämäni magneettikorukutsut, joita kollegani myy ja edustaa. Oletteko tutustuneet niihin? Tuolla voitte käydä katsomassa, jos kiinnostaa. Ihan hauskoilta, kauniilta koruilta vaikuttivat ja ainakin ystäväni vannovat niiden nimeen. No, joka tapauksessa, luvassa hyvää seuraa, jota edeltää valtaisa siivousurakka ja leipomisduuni. Upeaa, odotan jo innolla!



Minun piti laittaa kiva kuva itsestäni ja uudesta, kirppikseltä ostamastani tunikasta aamun hehkeänä, mutta siitä tuli todella flunssainen, bad hair day -tyyppinen otos huonosti istuvilla housuilla (pitää ostaa uudet, pienemmät!). 
Tähän siis on tyytyminen.

7 kommenttia:

  1. Tsemppiä taudin selätykseen ja pieniä lepohetkiä =)
    wb

    VastaaPoista
  2. tsemppiä tautiin.Mulla ollut jo monta viikkoa tuloillaan,milloin on kurkku kipee,millon nenä vuotaa..mut ei tuu kunnolla.
    Ps. Näin(köhän) sut maanantaina uudella kirppiksellä, en vaan kehdannut tulla kysymään että hei,ootko sä se bloggaaja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Varismami, tulisi sitten kunnolla tauti sinullakin niin pääsisi eroon, kurjaa. :(

      Juuh, minähän se siellä kiertelin, aivan liian kauan - tuli pirunmoinen kiire hakea lapset kotio tarhasta :D Tuu ihmeessä moikkaamaan vaan, jos vielä törmätään!

      Poista
  3. Tsemppiä! Juuri eilen ajattelin,kun jätin jumpan väliin flunssan takia, että kyllähän sitä terveenä vielä säntäileekin sinne tänne, mutta kun tauti iskee, jää jumpat armotta väliin. Harmillisen usein se katkaiseekin hyvin alkuun päässeen jumpparytmin. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan pikaista, kiitos H.! Tuntuu ihan hassulta jättää jo toinen päivä välistä liikkumisissa, mutta ei auta...

      Poista
  4. Sairastuminen on aina harmillista ja varsinkin silloin kun on paljon mukavia ja / tai tärkeitä suunnitelmia. Pikaista paranemista sinne!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...