Sivut

lauantai 14. syyskuuta 2013

Viikonloppufiiliksin

Loppuihan se viikko arjen osalta!

Jeah, sain tehdyksi suurimman osan to do listan hommista, nostin töissä uuden upean tiimiläisen vastuutehtäviin, joista menetin yhden luottopelaajan viime viikolla, emännöin onnistuneesti asiakasiltaa eilen ja herkuttelin keittiöpäällikköni upeista antimista, koulutehtävät menivät hieman eteenpäin ja sain tänään uuden kirppispöydän onnistuneesti pystyyn - ekat tuotteetkin jo myydyksi. Kaiken kaikkiaan kohtuullisen mukava viikko kuitenkin tähän asti!

Mikä upeinta, tavanomaisen viikonlopun sijasta, jolloin vietän lasten kanssa kolmestaan nollaten kotosalla, luvassa on tänään (kello on niin pirusti taas)  kovasti odottamamme rapujuhlat kahden ystäväpariskunnan kanssa ja sunnuntaina perheohjelmaa Turun päivän aktiviteettien muodossa. Lapsille on järjestetty ihka ensimmäinen kummiyökylä, eli Tyttö menee omien kummiensa (Miehen nuorempi sisko ja hänen miehensä)  luo ja Poika omien kummiensa (Miehen vanhempi sisko ja serkkupoika) luo. Tämä on vähintään yhtä odotettu ja hehkutettu tapahtuma, kuin vanhempien herkutteluilta suomalaisten rapujen ja laatuviinien, sekä hauskan seuran merkeissä.

Haastetta riittää siinä kohtaa, että onnistuu tasapainoittamaan kohtuullisen kostean aikuisten illan niin, että sunnuntaina on pirteässä kunnossa osallistumaan kirppistelyyn luvatussa naisporukassa, osallistua Itämeren hyväksi järjestettävään Ankkaralliin Aurajoella, Heikinmarkkinoille kauppatorilla ja Turun päivän ilotulitukseen vielä illalla. Siinä välissä olisi kiva tutustua uuteen BodyBalance -jumppaan, joka tulee uutena käyttämäni mainion liikuntakeskuksen Mooodin valikoimaan. Ruuhkaa piisaa siis, mutta mukavaa sellaista!

Upeaa viikonloppua kaikille, huomenna jos ehdin - postausta ihanista tämän päivän kirppislöydöistä ;)
6 kommenttia:

 1. Hauskoja suunnitelmia sinulla on viikonlopuksi, mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta ehdin kommentoimaan mutta siis kiitos! Hyvin suunniteltu, puoleksi tehty kävi vähän niin kuin kirjaimellisesti toteen - ihan kaikkea ei saatu tehdyksi, mutta puolet kuitenkin ;)

   Poista
 2. Blogiasi jo jonkin aikaa seuranneena en voi kuin todeta, että tämä on vuorotyöläislapsiperheelliselle parasta vertaistukea! Nää on niin tuttuja juttuja, päiväkotia myöden. Muutosprojektistasi innostuneena minkälainen toi Moood on sun mielestäsi? Oletan siis että sulla on kortti sinne. En ollut huomannutkaan, että kylällä on taas sali pystyssä

  Aurinkoisia syyspäiviä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät Maikku!

   Moood on toiminut minulle hyvin, valikoimaa ja aikatauluja on riittävästi, tunnit hyviä ja ohjaajat osaavia. En ole tosiaan ryhmäliikuntoja harrastanut 20 vuoteen, joten kokemusta ja vertailupohjaa on vähän, mutta olen tykännyt ja voin suositella. Hinnatkin kohdillaan ;)

   Poista
  2. Eli näyttää siltä, että Moood saa uuden asiakkaan. Tuntitarjonta näytti riittävän monipuoliselta, Les Millsin konseptitunnit takaa laadun ja kiireiselle äiti-ihmiselle näyttää olevan myös pikatunti. Ja siis mitä ilmeisemmin paikalla on myös jonkinlainen nurkkaus kullannuppuja varten, toki oma padi kannattaa vissiin ottaa mukaan. Ja mikä tärkeintä, hinta näytti tosissaan olevan kohdallaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...