Sivut

torstai 5. syyskuuta 2013

Nopeaa lounastamista


Tiedättekö se tunteen, kun haluaisi nopeasti lounasta, mutta ei tule yhtä ainoaa paikkaa mieleen, vaikka kaupunki pursuaa vaihtoehtoja? No, meillähähän oli äärimmäisen harvinainen koko perheen vapaapäivä eilen ja kesken asioiden hoidon, tuli tarve saada herkullista, nopeaa ja jotain pikkuisen erilaista lounasta.

Pää löi tyhjää ja ajoimme kohti määränpäätämme heittäen keskenämme ehdotuksia paikoista, kunnes ajoimme melkein  Sloppy Joen:n ohi. Nopea googlaus löytyykö kuulemastamme paikastalounasta  ja avot, lounaspaikkamme oli löytynyt!


Paikan omistavat maineikkaan Le Porcin pitäjät, jotka avasivat tämän meksikolaista ja amerikkalaista ruokaa tarjoavan Cal Mex ravintolan Le Porcin tiloihin tänä kesänä. Paikan ideana on tarjota kohtuuhintaista ja helposti lähestyttävää ruokaa, jossa korostuvat aidot maut. Ruoka tehdään tuoreista raaka-aineista ja se on saanut vaikutteita paitsi meksikosta, myös amerikan länsirannikolta, josta myös paikan toinen omistaja, Monte Dahl on kotoisin. Lisää voi lukea vaikka tästä.


Ravintola on vain 40 paikkainen ja viihtyisästi sisustettu. Ruoka tilattiin tiskiltä ainakin näin lounasaikaan ja palvelu on ihanan lämminhenkistä ja ystävällistä. Miten mieltä lämmittävää nähdä herttainen, vanhempi rouva hymyilemässä tiskin takan vaihteeksi!


Otimme luonnollisesti lounasbuffan, joka maksoi 9,30 ja sisälsi mm tuoreita tacoja ja mausteisia ribsejä, sekä maidon, veden ja kahvin. Lapsista veloitettiin puolet, mikä oli mielestäni kohtuullista - harmi kyllä heille ei ruoka juurikaan maistunut, toinen oli kipeänä ja toinen söi aamulla niin valtavan lautasellisen puuroa, että tämä olikin vain toiveajattelua. No, kirsikkatomaatit ainakin menivät parempaan suihin.


Ruoka oli hyvää, hintansa arvoista, mutta ei mitään maata mullistavaa. Kastikkeet olivat erityisen hyviä ja käsintehdyt maut erottuivat.


Valmiiksi käärityt burritot eivät olleet suosikkejamme ja ribsit jo hieman ennen lounaan sulkemista jäähtyneet, mutta tacot olivat aivan mainioita!

Kiva paikka, nopeaa, kohtuuhintaista ja hyvää ruokaa ja erinomaista palvelua. Hieman syrjässä, mutta emmeköhän sinne mene uudestaankin - ainakin maistamaan niitä hampurilaisia!


2 kommenttia:

  1. Enpä ole paikasta ennen tätä kuullutkaan, mukavan kuuloinen paikka!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...