Sivut

maanantai 30. syyskuuta 2013

Vuokralle tarjotaan

Parempikin viikko olisi voinut olla - tämä jonka juuri jätän taakseni ja kömmin nukkumaan parempaa maanantaita odottaen. Flunssani yltyi molemmin puoliseksi poskiontelotulehdukseksi, joka saa pään jomottamaan ilkeästi ja olon käsittämättömän tukkoiseksi. Puhumattakaan tietysti treenauksen väliin jäämisestä ja puolikuntoisesta suorituksesta töissä sekä kotona.

Tälläistä olisi tarjolla :)

Viikon kruunasi rakkaat vuokralaiseni, jotka olivat löytäneet itsellensä oman kodin tunnelmallisesta Martista ja ovat muuttamassa pois omistamastani kolmiosta. Eipä asiassa olisi mitään harmittelemista muuten, kämppä on kaunis, hyvässä paikassa ja helppo vuokrata, mutta siellä on juuri alkamassa putkiremontti ja se jos jokin aiheuttaa haasteita uusien asukkaiden löytymiselle. Ja niin, onhan tätä tekemistä ja hommaa muutenkin juuri nyt etenkin työmaalla jossa on vuoden kiireimpiä sesonkeja niin myynnillisesti, kuin taustatöidenkin osalta vuosisuunnitteluineen ja siihen päälle kahden vahvan tiimiläisen lähtö ja esimiestason perehdytykset.

Nuo upeat nahalla päällystetyt parturintuolit ovat muuten myynnissä, jos jotakuta kiinnostaa!


No, jostain löysin kuitenkin ajan ja kävin kuuntelemassa taloyhtiön kokouksessa infon tulevasta putkiremontista, kurkkaamassa asunnon ja kuvaamassa sen, haastattelemassa vuokralaiset (jotka olivat aidon pahoillaan lähdöstään), googlailemassa kaupungin vuokrahintatasoa ja rakentamassa itselle Vuokraovi -palveluun asuntoilmoitus. Yllättävän kivaa puuhaa, yrittää rakentaa mahdollisimman informatiivinen, houkutteleva, mutta rehellinen asuntoilmoitus.

Sisustus ja värit ovat upeat, tätä kämppää kelpasi kuvata ja antaa hyvän kuvan ihanasta asunnosta


Ilmeisesti ainakin jotenkin onnistuin, sillä ensimmäinen yhteydenotto tuli jo, ihan lupaava sellainen. Toivottavasti saan pari vielä, niin saisi valita parhaimmat vuokralaiset. Viimeksi kiinnostusta oli valtavasti ja sain valita mieleiseni lähes 20 kiinnostuneen joukosta. Asunto onkin ihan mukava, 60 neliöinen kolmio, hyvässä kunnossa, erilliselllä WC:llä ja lasitetulla parvekkeella. Sijainti mitä mainioin, ihan yliopistojen lähellä ja 15 minuutin kävelymatkan päästä Turun keskustasta, kuitenkin ihanan rauhallisen kadun varrella. Koska tarkoitus ei ole tällä tienata, vaan säästää eläkepäiviä varten, vuokrakin on varsin maltillinen, pääasia, että saan hyvät, pitkäaikaiset vuokralaiset.

Todella paljon oli muuten vuokrahinnat Turussakin nousseet, verrattuna siihen kolmen vuoden takaiseen, jolloin viimeksi tämän vuokrasin!


Uusittu keittiö ja kaikki uudet pinnat, rakastin tätä itsekin siinä asuessani


Niin että jos lukijoissa löytyy kiinnostusta, saa ottaa yhteyttä :)

Mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa, parempi mennä nukkumaan jotta ehtii hetken nukkua ennen lasten heräämistä....

Arvatkaa missä lapset viettivät aikaa minun kuvatessani asuntoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...