Sivut

lauantai 21. syyskuuta 2013

Syystunnelmia kotoa

Ihana syksy! Eipä voi muuta sanoa näitä kuulaita syyskuun kauniita päiviä ihastellessa. Tänään on laitettu kotia oikein urakalla, terassia, parveketta ja etupihaa syysteloille, sekä pikkuisia ihania uusia juttuja.


Takapihan valtavalta terassilta vietiin pehmusteet jo talvivarastoon, ensi viikoksi on luvattu jopa ensilumia!Terassikalusteet jätettiin vielä, mutta kaipa nekin pitäisi laittaa pian pressun alle. Vielä ehtii kuitenkin nauttia aurinkoisista päivistä ja kauniista illoista lasten kanssa ulkona istuskellen


Kesäkukkasten raadot laitoin roskiin ja vaihdoin tilalle ihanaa kanervaa. Mitenhän usein sitä pitää kastella? Pitää googlata...Äidin lukunurkka parvekkeella sai myös syysvärit ja kanervat koristeeksi. Ihana ilta-aurinko lämmitti vielä tunti sitten!


Keittiöön saatiin vihdoin verhot, onhan tässä jo reilu kaksi vuotta eleltykin... Uusi lamppu on vielä hankintalistalla, joku moderni valkoinen kattokruunu houkuttelisi.


Ja vielä, Ikeasta oli pakko ostaa pikkusisko tuolle meillä niin viihtyneelle bonzai puulle (postasin aiheesta täällä), paikkansa se sain valoisasta alakerran vessasta, katsotaan miten tämän kuuluisan kasvintappajan käy...

Olipa ihana päivä, kotia on aina kiva laittaa ja etenkin vuodenajan vaihtumista merkkaavat kevät-, syys- ja joulusiivoukset ovat antoisia. Lastenhuoneen perkaamisessa meni odotetusti eniten aikaa, mutta mukavasti sain siitäkin selkeämmän - aika monta kassillista meni myös roskiin/kirpparille.

Huomenna sitten korukutsut ja aamupäivän leipomiset! Ajattelin laittaa mustikkapiirakkaa, Quiche Lorrainea, hiekkakakkuja ja lapsille poppareita. Katsotaan jos saadaan blogikelpoisia kuvia, ainakin mustikkapiirakkani ohje on uskomattoman hyvä - vaikka itse sanonkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...