Sivut

maanantai 30. syyskuuta 2013

Omena ♥

Se on siinä, kauan odotettu, pitkään hinguttu!

Postin noutolappu odotti kotona ja olisittepa nähneet vauhdin, jolla vetäisin vaatteet takaisin päälle ja lähdin pakettia hakemaan.Jännä juttu, kun tableteista alettiin puhumaan ja niitä näkyi ihmisillä en osannut sellaista mitenkään kaivata. Kun omistin Nokian kännykän, uskollisen ystäväni, joka oli mallia vaihtaen pysynyt 12 vuotiaana saadusta versiosta lähtien samana yli 20 vuotta, en ymmärtänyt iPhone mekastusta.

Niini sitä kuitenkin asiat muuttuivat, kun sain vuoden alusta oman Omenani työsuhdepuhelimena. Harvoin olen tuntenut suoranaista kiintymystä mitään mekaniikkaa kohtaan (lukuunottamatta ihka ensimmäistä autoani - suloisen tulipunaista Suzuki Swiftiä) ennen nykyistä puhelintani, joka tuntuu tietävän kohdassa kuin kohdassa itseänikin paremmin mitä kaipaan. Okei, se oli se ensimmäinen älypyhelimeni, joten Lumialla olisi voinut olla sama vaikutus.Puhelimeni on osoittautunut uskomattoman käteväksi eri apseineen mitä merkillisimmissä tilanteissa ja lapsenvahtina se on aivan yliveto - niin kamala se kun on tunnustaa. Olemme miehen kanssa kummatkin jota kuinkin puolet iltaa tietokoneella vaihdellen vuoroja tällä ainoalla pöytäkoneella, joten tabletin ostaminen alkoi tuntua yhä tarpeellisemmalta.Oikeastaan muu ei tullut kysymykseen, kuin iPad puhelinkokemuksiini perustuen. Mietimme pitkään mitä tarvitsemme ja mistä olemme valmiit luopumaan, niin hintava kuin tuo peli on joka tapauksessa. Miniä mietimme pitkään, mutta päädyimme kuitenkin tähän normaalikokoiseen. Retina näyttö kirkkaudellaan kiinnosti ja koska emme halunneet ottaa mokkulaa kummallakin kohtalaisen rajattoman pyörivien työsuhdenettien ja oman Elisa viihteen lisäksi päädyimme Cellular vaihtoehtoon, eli versioon, johon voi laittaa oman sim kortin ja käyttää puhelinyhteyden nettiä. Tallennustilasta säästimme, hankkimamme versio oli siis iPad16GB valkoisena, joka oli Grouponin CityDeal tarjouksessa .

Lapset ovat yhtä haltioissaan, parhaillaan kuluttavat aikaa Pikku Kakkosen sivuilla. Haluan ajatella, että ne pelit ovat edes hieman opettavaisia ja ainakin nyt ne näyttävät peittoavan jopa himoitun Angry Birdsin.

Hauskaa iltaa teille, me jatkamme Omenan ihmettelyä.


2 kommenttia:

  1. iPad on kyllä niin kätevä monissa jutuissa, onnea siis hyvästä ostoksesta!
    Meilläkin on iPad ja siitä on ollut monessa tilanteessa hyötyä. Se oli mukana myös ulkomaanreissussa ja kylläpä meni lentomatkat mukavasti kun neidin hikeentyessä paikalla istumiseen pystyi laittamaan iPadista tulemaan Fröbeleitä. Ja johan koko loppumatka sujui mukavasti :D

    VastaaPoista
  2. No niinpä, ja nyt jo huomaa koukuttavuuden - tarkoin säännösteltynä siis ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...