Sivut

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Treenailua

Treenit on jälleen otettu enenevissä määrin ohjelmaan, viime viikolla sairauden jälkeen ensimmäistä kertaa pystyi tekemään melkein täyden viikon eri urheilusuorituksia ja ensi viikolle on samat suunnitelmat. Nyt on ollut niin hektistä töissä, ettei ihan PT:n suunnitelmien mukaisesti ole pystynyt tekemään lihaskuntoa, vauhtikestävyyttä ja peruskestävyyttä kehittäviä treenejä, vaan olen yrittänyt aina tunkea jonnekin väliin liikuntaa, mihin olen saanut.

Viime viikolla oli kovin lihaskuntopainotteista, kaksi kertaa Les Mills BodyPump, kahvakuulailua kotona ja RVP ( reisi, vatsa, peppu rääkki), sekä tänään kuntosalilla sekä juoksumatolla hiukan aerobista. Olen aika koukussa noihin ryhmäliikuntatunteihin kun nyt olen saanut itseni sinne lähtemään ja oikeastaan kaikki Moood:sin tarjoamat vaihtoehdot viehättävät. BodyPump on ehdottomasti mieleisin, pidän sen suoraviivaisesta rytmikkäästä menosta ja liikkeistä, jotka tuntuvat kunnolla lihaksissa. Kahvakuula on toinen erityissuosikkini, tiukkaa lihastreeniä monipuolisesti koko kehoa treenaten. RVP on se pikkuisen pakollinen paha, jonka olen ottanut sykkeennostovaikutuksen vuoksi ohjelmaan, Suomisuosikit musana ei innosta yhtä paljon ja en ihan pysy vielä menossa mukana vauhdikkaissa liikkeissä. Zumbaa on haastava saada mahtumaan viikkooni, mutta myös se on tarkoitus taas ottaa ohjelmaan - ihan vaan hyvänä vauhtikestävyyslajina. 

Kovin laajaa valikoimaa paikallisessa ei ole, mutta pärjään niiden kanssa tässä kohtaa ja harkitsen sitten myöhemmin isompaa salia ja lisätunteja. Haluaisin lisätä taas ulkoilua ja kävelyä vaikka niiden ostamieni sauvojen kanssa, mutta jotenkin se järjestäminen aikatauluuni tuntuu ylivoimaiselta. Sateeseen en mene, joten tarvitaan hieno sää, sekä kotiintulo töistä ennen kolmea, jotta ehtii auringon paistaessa ulos - tai vapaapäivä ilman suunnitelmia ja lapsenvahdilla. Kaikkien noiden toteutuminen samaan aikaan on melko harvinaista näissä ruuhkavuosissa...

Venyttelyä pitäisi ehdottomasti lisätä iltoihin, vaatii todella paljon totuttelua ja itsensä muistuttamista ottaa se rutiiniksi. Tarkoitus on kuitenkin saada kroppa myös kauniin malliseksi, ei pelkästään kiloja pois. Kiinteytymistä ja lihaksen muokkausta, sekä toki vielä niiden ylimääräisten sulattelua on ohjelmassa.

Ensi viikolla maanantaina kahvakuulailua, tiistaina BodyPumppia, keskiviikkona pitää levätä kun töitä on 8 tuntia ja päälle kauppakorkean luennot, torstaina juoksutreeniä matolla ja lihaskuntoa salilla aamuvarhain ennentöitä, perjantaina Zumbaa ja lauantaina taas BodyPump. Sunnuntai on vielä avoinna, silloin ollaan menossa Helsinkiin lastenkutsuille, joten voipi olla että tulee toinenkin lepopäivä viikkoon. Ehkäpä muutama kahvakuulaliike ja vatsalihastreeni illalla? Luovutan ensimmäistä kertaa elämässäni verta keskiviikkona, toivottavasti se ei vaikuta olotilaan sitä päivää enempää...

Fiilis on mainio ja halu tehdä itsensä eteen on kova, sitä tosissaan tarvitaan, jotta saan mahdutetuksi kaiken aikatauluihini ja etten pode huonoa omaatuntoa pienenevästä ajasta lasten kanssa. Tänään Tyttö oli kanssani mukana salilla ja kyseli kovasti kaikkien laitteiden toiminnoista. Etenkin juoksumatto ja kuntopyörä kiinnostivat, häntä varten laitettiin myös matto, jolla hän teki kuperkeikkoja samalla kun äiti ahersi vatsalihasten kanssa. Yhdessä sitten venyteltiin ja todettiin, että olipas mukavat treenit!                            Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...