Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Tässä sitä eletään, vuoden 2013 viimeisiä hetkiä ja lienee hyvä hetki monen muun tapaan katsoa mitä kaikkea tänä vuonna tapahtuikaan!



Tammikuussa vietettiin järjestämiäni elokuva-aiheisia naamiaisjuhlia työpaikalla, lystiä oli - kuka arvaa ketä esitin?



Helmikuussa käytiin jo perinteeksi muodostuneessa Muumien taikatalvessa, ihanaa yhdessäoloa, lumileikkejä, valjakkoajelua, napakelkkailua ja muumitalon kiertelyä uudestaan ja uudestaan - välissä tietysti hahmojen halausta ja lämmintä kaakaota. Pidän taikatalvitapahtumasta, mutta miten mahtaa käydä tänä talvena, lunta ei ole vielä suuremmin täällä etelässä nähty?



Maaliskuussa vietettiin rakkaan kanssa upea ilta keittiömestariyhdistyksen gaalaillallisella Turun Linnassa. Usean ruokalajin ja sitäkin mukavemman viinipaketin kattaus, harmi vaan, että sosiaalitilat olivat pohjakerroksessa ja juhlatilat ylhäällä. Arvaatteko kuinka haastavaa oli kulkea keskiaikaisia, korkeita rappusia kolmanteen kerrokseen ja takaisin kokopitkässä iltapuvussa, pienellä laahuksella ja korkokengillä - pikku hiprakassa?


Huhtikuuta vietettiin Liedossa näinkin keväisissä tunnelmissa, ei siis hätää vielä sen lumen kanssa. Luitteko muuten, että vuosi 2013 oli yksi lämpimimmistä?


Vappua vietettiin keijuprinsessan ja Buzz Lightyearin kanssa! Hienoa, kun tarhassa jaksetaan järjestää, lapset rakastavat roolileikkejä ja pukeutumisia, poika ei meinannut millään ottaa omaansa pois... Tykätäänkö teillä pukeutua, mikä on lapsen (oma) lempirooliasu?


Toukokuussa nautittiin ihanista helteistä ja kesän alkamisesta, lapset kesälaitumella serkun kanssa. Saippuakuplat jaksavat aina viihdyttää ja meillä niiden kanssa saadaan aikaa kulumaan yhtä paljon joka kerta. Sitä menee kyllä valtavasti, enkä vielä ole onnistunut tekemään kotitekoisesti kaupan litkua parempaa - ei niin suttaista, fairy oli ihan katastrofi! Onko jollain hyvä ohje/suhde?


Kesäkuussa aloiteltiin kesämenot ja miehen loma laittamalla lapset hoitoon ja kutsumalla ystäväpariskunnat nauttimaan aikuisten iltaa oman keittiömestarini laittaman ruuan ja upeiden viinien kera - oli muun muassa hummeria, surf and turf, romanovin mansikoita ja shampanjaa tietysti!


Perheaikaa vietettiin muun muassa korkeasaaren vesisateessa...


Linnanmäen koleudessa...


Juhannushelteissä ystävien mökillä...


Kulttuuria tutkimassa keskiaikaisilla markkinoilla...



Zoolandian eläimiä ihmettelemässä ja paljon paljon muuta! Kesäkuu oli mukava ja äidin loma heinäkuussa olikin sitten vastapainoa alkukesän vouhotukselle. Harmillista kyllä, aikuisten lomat menivät tarkoituksella ristiin, mutta kyllä sitä yhteistä aikaa olisi voinut olla enemmänkin - mites teillä, oletteko samaan aikaan, vai eri aikaa puolisoidenne kanssa lomalla?


Heinäkuussa aloitettiin blogin kirjoitus ja vietettiin aikuisten kivaa Ruisrockissa mahtavassa seurassa...




Ja DBTL kaupunkifestareilla jälleen yhtä lystiä rakkaan kanssa! Kuka muu tykkää festareista? Sisäsiisteistä, hotellimajoituksella, puhtaalla vedellä ja sisävessoilla - kiitos :)



Elokuussa nautittiin yhä helteistä ja alettiin kokoamaan perhettä työ ja tarhakuntoon jälleen pitkän kesän jälkeen. Se olisi ollut hyvä kuukausi lomailla sekin, mites teillä, oletteko lomailleet joskus syksyn aikaan?



Syyskuussa oltiin jo vahvasti arjen rutiineissa, tässä nautitaan harvinaisesta sisarusten välisestä hempeästä hekestä, suurimman osan ajasta tapellaan ja ollaan toisen kurkussa kiinni. Sisarusrakkautta, ovatko sisko ja sen veli pahimmat kun ikäeroa on erityisen vähän?


 Lokakuussa rakas prinsessani täytti 4 vuotta ♥



Marraskuussa viikarimme 5 vuotta ♥



Jouluna jännitettiin joulupukkia ja avattiin uskomaton määrä lahjoja! Ilmeisesti oltiin oltu kilttejä.





Joulun pyhät olivat mieluisat, perheaikaa, parisuhdeaikaa, suklaata, glögiä, punaviiniä, homejuustoa ja pikkuisen rästiin jääneitä koulutehtäviäkin. Oli hyvä palata tänään töihin ja valmistautua ottamaan uusi vuosi vastaan. Huomenna olisi tarkoitus tehdä lyhyt päivä ja sitten parin ystäväperheen kanssa syömään ja lasten ilotulitusta katsomaan.  Postausta vielä huomenna!

2 kommenttia:

  1. Ne Turun linnan portaat on iltapuvussa uskomattoman viheliäiset...

    VastaaPoista
  2. Summausta ja kertausta, sinun kuvakavalkadistasi loistaa ihana lämpö ja perhekeskeisyys.
    Ihana kontrasti sille uraihmiselle, joka loisti tuolla toisella foorumilla.
    Muistan myös projektisi PT:n kanssa ja muistan, ketä esitit tammikuussa.
    Tuo kuva on niin upea !!
    Kiitos, että saan seurata matkaasi, tämä blogi on upea.
    Kaunista Uutta Vuotta Sinulle ja perheellesi !
    wb

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...