Sivut

tiistai 17. joulukuuta 2013

Pizzarium -mainiota pizzaa herkuttelemassa


Sunnuntai päivän tähtihetkiä oli hiilihydraattitankkaus lasten kanssa kovasti kehutussa Pizzariumissa, Hansakorttelin ravintolamaailmassa. Luin ekaa kertaa paikasta hassua kyllä muistaakseni jonkun seuraamani ulkopaikkakuntalaisen blogista ja kauppakeskuksessa vaeltaessamme paikka muistui mieleen jälleen.Ravintola ei viihtyisyydellään voi kehua, mutta juuri muuta ei voi odottaakaan food court - tyyppisessä ratkaisusta muovituoleineen keskellä ihmisvilinää. Itse tiski ja taustatilat olivat kyllä viehättävät ja Italialaiseen tyyliin täynnä pientä tilpehööriä ja asiakasviestiä.


Ensimmäistä kertaa mennessä oli ihan hyväkin, että jonossa ehti seurata muiden toimia ja tutustua valikoimaan. Oletan, että tiskissä olevat palapizzat ja calzonet vaihtelevat - niistä ei ollut listaa, eikä kylttejä - ja iloisesti hymyilevä tarjoilija jaksoi tunnollisesti kertoa vuorotellen lähes jokaiselle jonossa vuorossa olevalle uudestaan mitä ne sisälsivät. Sen lisäksi oli ilmeisesti tilattavissa todella laajalta listalta "oikean" kokoisen kokopizzan.


Lista kuulosti hurjan hyvältä ja täytteet aitoitalialaisen eksoottisilta, esim. savustettua parmankinkkua olisi tehnyt mieli maistaa. Ajanpuutteen vuoksi tyydymme lasten kanssa pariin huikopalaan, neljän juuston pizzaaan ja mm pekonilla japecorinolla täytetty versio. Tyttö ei niin välittänyt, mutta pojalle maistui sitäkin paremmin.


Paikan erikoisuus oli valloittava jälkiruokapizza Nutella täytteellä, maistui kaikille perheenjäsenille yhtä hyvin. Seuraksi olisi voinut tilata vaikka herkullista kahvia, mutta se ei houkuttanut tuohon tunnelmaan.

Voin kyllä lämpimästi suositella paikkaa muiden mukana. Todella hyviä pizzoja nopeasti mukaan ja kivoilla täytteillä, hinnat erittäin kuluttajaystävällisiä, oliko päälle 6 euroa kaksi palaa ja Nutella versio alle 5 euroa ja kaksi kunnon palaa. Pidin myös paikan palvelusta, josta henki asiakaspalvelun ilo kiireessäkin. Ei ihme, että sunnuntain ostosruuhkissa paikka oli tupaten täynnä ja viereinen Subway kumisi tyhjyyttään...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...