Sivut

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pikkujoulujuhlintaa

Hauskaa oli, lystiä siihen perinteiseen pikkujoulutapaan kuoharilla, hyvällä ruualla ja laadukkailla viineillä, tanssilla ja eritoten hyvällä seuralla rakennettuna!

                               

Asuste tosiaan vaihtui, hupaisaa kyllä kaiken sen kaupassa ravaamisen ja netissä pyörimisen jälkeen nopealla, 15 minuutin kierroksella Paikalliselta Kirppikseltä käteen tarttuneeseen täydellisesti istuvaan mekkoon! Hinta 7 euroa oli varsin käypä tosi kivasta, yksinkertaisesta ja ajattomasta pikkumustasta, siihen yhdistin Espritin uuden juhlaboleron, joka käy vähemmän hienoissakin tilaisuuksissa. Korut lainasin ystävältäni, jolta löytyy aina kivoja, asuun sopivia bling blingejä.


Mimmit miinus kuvaaja ja vasta ruokailuun saapunut mattimyöhäinen. Kyllä ovat kauniita! Oli superhauskaa laittaa itseään kuntoon vimosen päälle ja etkoilla eri viinejä maistellen.Ruokailu oli varattu  Pinellaan, jossa palvelu alkoi hovimestarin kanssa jäätävän huonosti, mutta parantui onneksi ystävällisen tarjoilijattaren toimesta. Ruoka oli kuten aina hyvää ja kaunista, päädyin jo etukäteen himoitsemaani Zenato menuun viinipaketilla.


Paikassa työskennelleen Erik Mansikan kädenjälki näkyy yhä annoksissa näpertelyineen ja monine komponentteineen kuten tässäkin. Hyvää oli, eikä tuottanut pettymystä, viineistä en ihan ollut samaa mieltä toivatko ruumista parasta esiin. Makuasia tuokin. Joka tapauksessa, viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola, jota suosittelen mielelläni!

Tänään on ollut enemmän tai vähemmän väsähtänyt olo, onneksi lapsenvahtina toimineet vaari ja kummitäti toivat lapset yöhoidosta armollisesti iltapäivän puolella. Mies oli yhtä nuupahtanut hänkin, poikien pikkujoulujen jälkeen, jotka kotiimme jääneiden saunaillan jälkien mukaan näyttivät olleet miehiseen tapaan hyvin kosteat nekin.

Huoh, ei auta kun palata arkeen ja aloitella työt jälleen sunnuntai illan kunniaksi...


1 kommentti:

  1. Voi miten kaunis tuo mekkosi! Ja nam mitä ruokia :)
    Ilta ystävien kanssa piristää aina, mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...