Sivut

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Bileviikko

Tällä viikolla on kahdet pippalot, ne ainoat tällä pikkujoulukaudella. Perjantaina päivä laivalla työporukan kanssa ja lauantaina kovasti odottamani tyttöjen pikkujoulut - bling blingiä, hilettä ja glitteriä, pikkumustaa ja korkokenkiä! Kävin tänään metsästämässä bileasua, pikkumustissa ollaan kaikki luvattu lähteä, enkä millään malttanut hakea kirppislöytöä, joten kauppoihin piti suunnata. Löytyihän sieltä, pitkän etsinnän jälkeen suloinen lyhyt, yläosastaan tiukka ja helmasta kellomainen pikkumusta hopeisella vyöllä. 


Hain itse asiassa tätä mekkoa, mutta en löytänyt keskustan kaupoista. Jos ehdin, käyn tarkistamassa löytyykö muualta. Pidän tästä pääntiestä ja hihoista, sekä pikkuisen pidemmästä helmasta, vaikka kangas ei ollut yhtä juhlava. Koruilla ja meikeillä se loppu tehdään kuitenkin!


Kuten arvasinkin, viime aikainen löysähkö kuri syömisten kanssa ei ole uumaa suuremmin kaventanut, vaikkakaan ei myöskään leventänyt, mutta sunnuntaina aloittamani tiukka puristus syömisten ja juomisten kanssa tulee kyllä tarpeen. Etenkin kun luvassa on kaksi ihanaa päivää loppuviikosta, jolloin tuskin tulee kaloreita paljonkaan lasketuksi...

Tavoitteita kannattaa olla, kun käydään läpi elämäntaparemonttia ja niinhän sitä neuvotaan, että laita jääkaapin oveen ihannekuva mitä haet niin pysyy mielessä. 

Enpä olisi uskonut silloin jokunen vuosi sitten, että perinteisessä nuoren ihmisen ulkonäkökriisissä niin inhoamani kroppa olisi nyt vajaa 20 vuotta myöhemmin se, mitä niin kaiholla kaipaan. On realismia, ettei kukaan ole ikuisesti 18 -  voi tuohon silti pyrkiä!


                                                   

7 kommenttia:

 1. Se on käsittämätöntä miten sitä ei silloin parikymppisenä osannut nähdä oikein.

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko! Mukavia pikkujouluja :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tosiaan tuo mekko! Molemmatkin, mutta tuo hopeavöinen oli kyllä aivan ihana. Mukavia pikkujouluja!

  Meilläkin oli pikkujoulut juuri ja lipsuin kyllä pahasti ruokavaliosta... niin kuin taas viime päivinä muutenkin. Mutta liikuntaa on onneksi ollut, kun minäkin turvauduin personal trainerin ohjaukseen. Loisto juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin! Laitapas postausta tulemaanPT projektista, odotan jo innolla!

   Poista
 4. Mulla on tismalleen samanlaiset ajatukset tuosta parikymppisestä kropasta. Miten sitä silloin näkikin itsensä muka liian lihavana, liian isopyllyisenä jne. Vaikka oli melkein 10kg laihempi kuin nyt! Ja nyt on tyytyväisempi tähän olomuotoonsa. Tekisi mieli sanoa kaikille parikymppisille, että älkää nyt hyvät ihmiset kuvitelko olevanne liian lihavia. Mutta kai jokaisen pitää itse käydä tuo koulu, hyväksyäkseen sitten nelikymppisenä itsensä sellaisena kuin on. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...