Sivut

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Se lumi postaus...

Nyt kun sitä vihdoin tuli - lunta siis, on pakko tehdä tämä pakollinen ensilumipostaus! Kyllä se vaan ihanaa on kaiken tämän pimeyden ja kuran jälkeen ihastella valoisuutta ja puhtaita näkymiä ja tietysti lapsille huippuhauskaa.



Ihan oikeestikin, vaikka tästä kuvasta jonka ehdin nappasemaan iloinen tunnelma ei kenties välity...

Itsekin puin hetkeksi toppapuvun päälle ja totesin sen niin naftiksi, että jäi ulkoilu pienemmälle. Kyllä huomaa ettei kuria ole ollut hetkeen, vaikka alkuvuosi on mennytkin hyvin eikä olla menty takapakkia painoprojektissa . Nyt silti tosi tsemppaus päälle ja kokeiluun tämä ihmeellinen 5:2 dieetti sillä ajatuksella, että ne loput 5 päivää ovat nekin järkeviä ja reilusti alle 2000 kaloria. Tänään oli ensimmäinen paastopäivä ja vallan hyvin on mennyt. Huomaa että on tullut useimminkin jätetyksi aterioita väliin, sillä ei ole ollut oikeastaan mitään ongelmia olla alle 500 kalorin päivällä.

Ohi lumiasioiden meni, takaisin aiheeseen palatakseni eilinen ja tänään on ollut jotenkin niin paljon pirteämpi olo jo ihan valoisuuden vuoksi. Kovasti odotetaan vielä vähän enemmän lunta että päästään kunnolla lumiaktiviteettien makuun; pulkkamäkeä, lumilinnoja ja lumiukkoja!

Näinhän tämä lumi on parhaimmillaan, pientä peittoa, maltilliset pakkaset ja valoisuutta päiviin. Kyllä sitä lunta taas kirotaan, kun joka päivä saa tehdä lumitöitä ja pakkaset paukkuvat niin että vaatetta pitää laittaa monta kerrosta päälle...



Kohokohta lapsille oli kuuman kaakaon nauttiminen lumileikkien päälle ♥

1 kommentti:

  1. Tsemppiä uuteen alkuun! Me aloitettiin taas 5+2. Se huono puoli siinä on, että kun sen jättää ja jatkaa syömistä entiseen malliin, saattaapi ne kilot tulla takaisin. No okei, olihan tuossa joulu ja pitkät vapaat ja muutenkin oltiin tytön sairastelun takia niin paljon kotona, että ihan normaalia ruokavaliota ei noudatettu...

    Ihanaa tuo lumi, me odotellaan vielä, että tyttö paranee, niin päästään myös siitä nauttimaan. Niin surullista, kun tyttö kysyy, että äiti millon mä pääsen oikein tonne lumeen leikkimään... Toivottavasti edes loppuviikosta!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...