Sivut

lauantai 4. tammikuuta 2014

Alkuvuoden tunnelmissa

Uusi vuosi, vanhat kujeet - niin kai voisi sanoa ja ihan hyvillä mielinkin vielä.

Ensimmäiset päivät menivät jälleen hujahtaen ohi, ruuhkavuosia pukkaa yhä työn, lasten, opiskelujen ja parisuhteen kanssa - oma aika on ollut melkoisen kortilla.

Aina yhtä haastava kuukaudenvaihde vuodenvaihteen tilipäätöksellä lisättynä on ohi  ja näyttäisi siltä, että taantumasta huolimatta teimme tiimini kanssa hyvää työtä ja kaikissa yksiköissäni voidaan olla ylpeitä vuoden 2013 saavutuksista. Olen tosi tyytyväinen, tästä on hyvä jatkaa ja entisestään kehittää toimintaa.

Opiskelujen suhteen on melkoisen tiukka aikataulu ja vaikka olen sen itse itselleni tehnytkin - ajatus on pitäytyä siinä ja valmistua hyvissä ajoin ennen loppukevättä. Käytännössä se tarkoittaa illalla ja yöllä työskentelyä, aloitus siinä klo 22 maissa lasten mentyä nukkumaan ja muutaman hetken rauhoituttua, jatkuen jaksamisesta riippuen useimmiten sinne klo 02-03 tienoille. Kirjoittaminen ja tutkiminen tuntuu sujuvan nyt hyvin ja helposti, aina niin ei ole, joten pitää käyttää fiilistä hyväksi.

Lasten ja miehen kanssa ei ole ehtinyt tänä vuonna vielä kovinkaan paljon viettää aikaa, huomenna olisi ensimmäinen yhteinen vapaapäivä. Suunnitelma oli lähteä kuluttamaan lahjaksi saatuja lasten lahjakortteja alennusmyynteihin, mahdollisesti pieni kirppiskierros ja tulevan loppiaisen kunniaksi joulun riisuminen ja kuusen pois vieminen kotosalla.

Omaa aikaa ei tosiaan ole liiemmälti ollut, joka tarkoittaa treenien väliin jäämistä ja hyvin vähän sarjojen/leffojen katsomista. Kirjoja en ole antanut itselleni lupaa lukea ennen kuin koulutyöt ovat valmiit, joten ne ovat pannassa joka tapauksessa.

Varsinaisia uudenvuoden lupauksia en tehnyt, mutta elämäntapaprojekti on yhä käynnissä ja sai luonnollisesti uutta voimaa taas jatkoon vuoden vaihteesta. Jouluna ja vielä uudenvuoden aattona tuli syötyksi ihan tarpeeksi, sanotaanko näin, eikä ole ollut lainkaan hankala olla kevyemmällä tätä alkuvuotta. Itse asiassa ilman suurempia tavoitteita olen onnistunut välttämään sokerin kokonaan näinä ensimmäisinä päivinä, joten taidan koettaa pysyä sillä linjalla niin kauan, kuin kestän. Alkoholi ja perunalastut ovat myös pannassa... Eilen revin itsestäni ajan salille juoksemaan ja tekemään lyhyen puolen tunnin treenin - oli uskomattoman hyvä olo sen jälkeen, mutta kyllä on päässyt nopeasti aerobinen ja lihaskunto rupsahtamaan.

Tänään on paikat kipiänä, mutta tästä olisi tarkoitus vielä ottaa kahvakuula kouraan ja tehdä nopea sarja ennen lauantai saunaa ja koulutöihin paneutumista. Onneksi oli lyhyt päivä töissä, niin saa aikaiseksi jotain kotonakin, jopa ruokaa itselle. Tein munakkaan ja jälkiruuaksi lempi hedelmämarjasalaattiani - mies on töissä ja lapset valitsivat pinaattilätyt, joten sain ihan vapaasti tehdä haluamaani. Ei minusta ruokabloggaria saa, sen vertaa epämääräisiä annokseni ovat ja huono käyttämään järkkärin valotusasetuksia, mutta kyllä tuo jälkiruoka hyvältä näytti silti.

Upeaa tammikuun toista viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onnellista uutta vuotta teille sinne! Teiltä ei ainakaan tekemiset lopu tänäkään vuonna ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia, kiirusta juu riittää, eipä käy tylsäksi ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...