Sivut

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Talvilomalla

Talviloman ensimmäinen päivä vietetty lasten kanssa laiskotellen ja tasan mitään järkevää tekemättä. Eikö sen näin pitäisikin mennä?

No, huomisesta lähtien tiukkaa opinnäytetyön tekemistä ja työsähköpostikin pitäisi sulkea piippaamasta. Tänään vielä purin sairaslomaviikon työsumaa ja välitin viestejä eteenpäin, nyt taitaa olla aika hiljentää se ja oikeasti pitää taukoa. Se on yllättävän vaikeaa, niin kuin etenkin useimmat esimiehet tietävät ja silloin erityisesti kun ohjelmassa ei ole erityistä irtautumista arjesta. Meillä on mies myös lomalla, mutta otti koko viikoksi töitä ammattikoulusta ohjaajan pestinä, joten ei voida perheenkään tehdä mitään. Jotta saan koulutöitä tehdyksi muulloinkin kun oman terveyteni kustannuksella keskellä yötä, laitoimme myös lapset pariksi päiväksi tarhaan ja koetan käyttää ajan tehokkaasti kirjoittamiseen ja taustatiedon tutkimiseen.

Muutakin pientä on sentään ohjelmassa, hammaslääkäriä ja kaluston uusimista, työelämäseminaaria ja panelistina oloa, Gastro messuja Helsingissä ja veljen vaimokkeen 40- vuotispippaloita. Eli ihan tyhjänpanttina ei sentään tarvitse olla :)

Hieno talvisääkin osui sattumalta talviloman kunniaksi, hiihtämään en sentään ala - inhokkilajejani- mutta ajatus on vetää viiden treenin viikko loman kunniaksi. Huomenna Les Mills BodyPump, keskiviikkona kahvakuulailua, torstaina juoksua aamusta ja BodyPumppia illalla, lauantaina aamusta vielä sitä samaa tai sitten kuntosalia ja aerobista juoksumatolla. Kahtotaan!

Auringonvalo ja jäiset koristelut kasveissa piristivät tänään mielialaa ja innostivat kaivamaan kameraakin pitkästä aikaa esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...