Sivut

lauantai 8. helmikuuta 2014

Lötkö lauantai

Näitäkin välillä tarvitaan, suhruisen päivän viettoa kotosalla juurikaan mitään järkevää tekemättä.

Tiukan työ/kouluputken jälkeen tällä yhdellä vapaapäivällä lasten kanssa tuntui olevan tavallista suurempi merkitys ja suunnitelmissa oli vaikka mitä luisteluretkestä HopLop päivään ja serkkujen luona vierailuun. Loppujen lopuksi päädyttiin kuitenkin nauttimaan ihan vain toistemme seurasta, eikä maltettu lähteä tavanomaiseen aktiivipäivän viettoon.

Aamusella pakkasin pikkuisille iPadin, pillimehut ja rusinarasiat matkaan, vietiin iskä bussipysäkille töihin lähtöä varten ja mentiin kuntosalille rääkkäämään äidin käsittämättömän kipeitä lihaksia uudella (torstaina pitkästä aikaa taas) BodyPump tunnilla ja lasten osalta viettämään aikaa mainiossa leikkipaikassa.

Lasten lempipuuhaan päästiin kotosalla, kun mentiin yhdessä suihkuun ja otettiin piiiitkä, lämmin sessio paljun, kylpylelujen ja suihkun merkeissä. Päivän ohjelmassa oli muutakin hauskaa, kuten askartelua kiilleliiman ja hileiden kanssa.


Tätä askartelua on lykätty mahdollisimman kauan, sillä ajatus lapsista, kiilleliimasta ja viidestä purkista irtonaista hilettä eri väreissä vaatii omanlaisen tunnelman ja energian. Tänään sitä löytyi, joten lapset pääsivät toteuttamaan itseään.Hienoja töitä ja luullakseni sain jopa kuta kuinkin kaikki hileet puhdistetuksi pöydältä, lattialta, tuoleista, keittiön kaapeista, lapsista, vaatteista, itsestäni, kasvista, pupusta, vessan ovesta ja -hanasta, matosta...

Loppupäivä meni lötköillessä leffoja katsellen, pelaten iPadia ja äitin viettäessä aikaa koneella, välillä halihetkiä antaen.

Illalla vielä muutama erä ehdotonta lempipeliämme lasten bingoa ja pitkä unisatu - huippulauantai!

Huomenna pitäisi lähteä ajamaan mukava, lähes 5 tunnin matka Mikkeliin, jossa pidetään YAMK loppuseminaari yhdessä yhteistyöluokkamme kanssa Mikkelin Ammattikorkeakoulusta. Tarkoituksena on esitellä opinnäytetyömme välivaiheen seminaarissa - aika paljon on vielä sen osalta tekemistä.

Haikeaa lähteä kolmeksi päiväksi reissuun, paluu vasta tiistai iltana. Kaiken lisäksi harmittaa vietävästi, kun huomasin ettei Mikkelin Vaakunassa ole mitään kuntoilumahdollisuutta. Pitänee tehdä vatsalihaksia sitten vaan vissiin huoneessa, jotta saa kuntoilufiiliksen pysymään yllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...