Sivut

torstai 5. kesäkuuta 2014

Loman odotusta ja vähän työjuttujakin

En ole lomaihmisiä - tai siis onhan lomailu periaatteessa ihan mukavaa puuhaa ensimmäisen viikon, toisellakin viikolla on  vielä kivaa, kolmannella jo puren kynsiäni ja neljännellä hypin seinille vaikka ohjelmaa olisi ollut miten paljon. Olen aina pitänyt töissäkäymisestä ja olen juuri se ihminen, joka voi sanoa sydämestään "thank good it´s monday".

Tämän kevään puurtamisen jälkeen silti jo odottelen kovasti sitä ensimmäistä lomapätkää ja tänä vuonna tosiaan loma on turvallisesti pätkitty kolmeen kuten aina aikaisemminkin viime kesää lukuun ottamatta. Monet kadehtivat opettajia osin perusteettomastikin pitkistä kesälomista,  minulle se ei olisi syy valita kyseistä ammattia ja todennäköisesti tekisin jotain hommia joka tapauksessa loman aikana. Hyvinhän etenkin nämä kesäviikonloput  täyttyvät nyt jo, kuten viimeksi postasinkin. Ainoastaan ensimmäisellä, juhannusviikolla on tarkoitus rentoutua, eikä tehdä ainakaan suunnitellusti juuri mitään.

Viime kesälomallani aloitin tämän blogin, joka jäi talvella ja keväällä koulukirjoittamisten, esseiden, tutkielmien ja raporttien jalkoihin, mutta nyt on todella mukava taas kirjoitella ihan omaksi huviksi - ehkäpä jopa jonkun muunkin!

Pieni projektin poikanen on vielä kesken töissä, joka hieman vie aikaa. Ravintoloideni vieminen Facebook -maailmaan, sekä someen Instagrammin ja blogin myötä. Se on vienyt yllättävän paljon aikaa ja tulee yhä viemään, mutta samalla on todella mielenkiintoista uppoutua tutkimaan somea yrityksen ja markkinoinnin näkökulmasta.

Onko täällä lukijoillani joitain ajatuksia siitä, mitä haluaisivat seuraamansa ravintolan Facebook sivuilta seurata ja mikä koetaan mielenkiintoiseksi?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...